1. Zelda: Ocarina of Time-mod geeft game co-op

Zelda: Ocarina of Time-mod geeft game co-op

'De beste game ooit' wordt nog beter

Een mod voor The Legend of Zelda: Ocarina of Time laat mensen samen de game doorspelen.

De Oot Online-mod wordt door een groep vrienden gemaakt en laat spelers online met elkaar de klassieke Nintendo 64-game spelen. De ontwikkeling van deze mod is vorig jaar begonnen.

Het is de bedoeling dat er steeds meer spelers toegevoegd kunnen worden, totdat uiteindelijk vijftien spelers tegelijk in de game kunnen zitten, maar vooralsnog is het alleen mogelijk om met z'n tweeën te spelen. Ook is het de bedoeling dat later PvP-elementen toegevoegd worden.

De mod is nog niet verkrijgbaar, maar geïnteresseerden kunnen de progressie via Twitch volgen. In de video hieronder is de mod in actie te zien. De grote vraag is of Nintendo de ontwikkeling van de mod toelaat zodra het er van af weet...

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik wil zo graag een Zelda game met co-op. 1 speler als Sheik en de ander als Link. Eigen vaardigheden en teamwerk zijn dan nodig om dungeons te halen.
 • @blue_blade_3

  Ooh nee, die wens heb ik totaal niet. Sommige franchises mogen SP blijven, dit horen ze naar mijn idee te zijn. Zelda is er daar 1 van. Binnen hetzelfde genre experimenteren met een nieuwe ip vind ik op zich nog wel een idee.
 • @benjaminben eens, op naar die nieuwe IP
 • @Richh

  Ik houd het ook liever singleplayer.
 • @benjaminben
  Als ze een soortgelijk ip maken met co-op ben ik ook tevreden. Ik zie het wel zitten samen met een maat een open wereld game te spelen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren