1. Zelda: botw-speler ontdekt nieuwe wereld door glitch

Zelda: botw-speler ontdekt nieuwe wereld door glitch

Eén van de grootste gamewerelden blijkt nog groter

Met The Legend of Zelda: Breath of the Wild, gaf Nintendo fans een van de grootste open werelden om te ontdekken. Toch is het iemand gelukt, dankzij een glitch, om zelfs voorbij de grenzen te komen van deze Zelda-game. Voorbij deze wereld blijkt een totaal nieuwe wereld verborgen te zitten.

YouTuber Mety333 kwam er tijdens de Trial of the Sword achter dat er een glitch in het spel zit. Door een metalen doos met de Magnesis en Statis Ruïnes te manipuleren ontstaat er ruimte om buiten het speelveld te komen van de trial. Hier bevindt zich een verborgen wereld.

Dankzij Metty333 weten we nu dat er nieuwe plekken te ontdekken zijn. Zo slaapt er een Hinox in The Darkness Dome en kun je op je schild surfen in The Green Canyon. Ook kun je het 'echte' einde van de wereld bewonderen in The Edge of the World.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Wow, snel een keer uitproberen voordat ie eruit gepatched wordt..! ;-P
  • Doe alsjeblieft meer research. Als je ook maar even op reddit hebt gekeken zou je gezien hebben dat niet Mety333 het heeft ontdekt, maar een Japanse YouTuber en Swiffy22 is daar verder op ingegaan. Dat de eerste de beste YouTuber een video maakt over glitch, betekent nog niet dat hij het heeft ontdekt. In de beschrijving van de video zegt hij zelfs dat hij het niet heeft ontdekt. Alsjeblieft, probeer beter bronnen te onderzoeken voordat je verkeerd credit geeft.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren