1. 'Zelda: Wind Waker en Twilight Princess komen dit jaar naar Switch'

'Zelda: Wind Waker en Twilight Princess komen dit jaar naar Switch'

Aldus meerdere insiders

Zowel The Legend of Zelda: Wind Waker als The Legend of Zelda: Twilight Princess moeten later dit jaar op Nintendo Switch uitkomen, zo melden diverse insiders.

VGC-journalist en Yooka-Laylee-producent Andy Robinson meldde vannacht op Twitter dat beide games dit jaar naar de Switch komen. Hij zegt daar honderd procent zeker van te zijn. 

Ook Eurogamer-journalist Thom Phillips, die vaker Nintendo-informatie naar buiten lekt, hint naar iets soortgelijks. Op Twitter uitte iemand zijn teleurstelling in het feit dat Twilight Princess en Wind Waker niet voor Switch zijn aangekondigd tijdens de Direct-uitzending afgelopen avond, waarop Phillips antwoordde met: "Zie je over een paar maanden".

Tijdens de Direct-uitzending gisterenavond werd een HD-versie van Wii-game The Legend of Zelda: Skyward Sword aangekondigd voor de Switch. Het spel komt op 16 juli uit en het is voor het eerst dat de game op een andere console dan de Wii speelbaar is. 

Wind Waker verscheen oorspronkelijke op de GameCube en Twilight Princess op de GameCube en Wii, maar beide games hebben al een opgepoetste versie ontvangen op de Wii U. Mocht Nintendo werken aan Switch-versies, dan is het waarschijnlijk dat het om overzettingen van die opgepoetste Wii U-versies gaat.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Samen met Skyward HD?

    Maar dan wel de luie port versies van WW en TP , zoals de 3d Mario collectie.
  • @Richh

    Dat zou wel heel lullig zijn van Nintendo. Eerst skyward sword laten kopen in juli en dan vervolgens een bundle met ww, tp en ss. En skyward sword dan nog een keer moeten kopen. Zie ik niet gebeuren. Ww en tp bundle wel. Maar skyward sword verkoopt waarschijnlijk zo goed dat ww en tp waarschijnlijk ook losse spellen worden. Zo verdienen ze er meer aan.
  • Mag hopen dat dan deze twee games niet voor de volle mep van 59,99 verkocht gaan worden. Zelfs als uber Zelda fan haak ik dan af. Of het moet een bundel worden met misschien nog een 3de game erbij. Voor SS heb ik het er wel voor over, die is nog niet in HD uitgebracht. En de mogelijkheid het met gewone controls te spelen spreekt me helemaal aan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren