1. Zesde seizoen van Warzone introduceert twee nieuwe personages

Zesde seizoen van Warzone introduceert twee nieuwe personages

Nikolai en Farah

Het zesde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone introduceert twee nieuwe operators, genaamd Farah en Nikolai.

Dat laat Activision weten in een blogpost. Het bericht leert ons dat Farah en Nikolai zijn opgetrommeld om Captain Price te helpen in Verdansk. De blogpost bevat ook een aankondigingstrailer.In deze video zien wede nieuwe operators zich ondergronds voortbewegen. Aan het einde van de video is er eencompleet gangenstelsel te zien. Alles lijkt er op te wijzen dat spelers in het volgende seizoen toegang krijgen tot dit stelsel.

Nikolai en Farah zijn beide te ontgrendelen in de battle pass van seizoen zes. Voor Nikolai moeten spelers tier honderd van de battle pass bereiken, terwijl Farah direct bij aankoop wordt vrijgespeeld. Geheel nieuw zijn Nikolai en Farah niet, beide personages komen namelijk ook voor in de singleplayercampagne van Call of Duty: Modern Warfare.

Eerder deze maand lekte er een vacature die lijkt te wijzen op een mobiele versie van Warzone. Website Charlie Intel merkte de vacature op, die een producerfunctie voor de game 'WZM' inhoudt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren