1. Zeven nieuwe games onderweg naar de pc-versie van Game Pass

Zeven nieuwe games onderweg naar de pc-versie van Game Pass

Onder andere Saints Row IV en The Outer Worlds

Naast de Xbox Game Pass is ook er sinds juni ook sprake van een speciale Game Pass voor de pc. Het Twitter-account van Xbox Game Pass For Pc heeft een aantal nieuwe games voor de pas onthuld.

Aankomende periode verschijnen er zeven nieuwe games voor de pc Game Pass, net zoals het geval is bij de Xbox Game Pass. Er zit echter wel verschil in de te verschijnen games voor beide passen. Het Twitter-account van pc Game Pass heeft in een Tweet laten weten dat de volgende games onderweg zijn naar de pc-versie van de Game Pass.

Er komen wel een paar titels overeen met de Xbox-variant en lijsttrekker The Outer Worlds is hier (gelukkig) één van. Daarnaast vinden we ookLonely Mountains: Downhill en Minit terug in de lijst. In tegenstelling tot de Game Pass for Console zien we F1 2018, Stellaris en Saints Row IV als speelbare games terug in de lijst.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Op de afbeelding staat F1 2018, niet F1 2019 ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren