1. 10 animal crossing cross-overs waat je gewoon blij van wordt

10 animal crossing cross-overs waat je gewoon blij van wordt

Van muziekvideo's tot scenes uit tv-shows

Cross-overs en parodieën in overvloed! Animal Crossing: New Horizons-spelers recreëren muziekvideo's en bekende tv-scenes. Wij hebben hier een aantal van deze creaties onder elkaar gezet.

Creatievelingen op Animal Crossing: New Horizons zitten niet stil en ze hebben weer iets leuks uitgevonden: cross-overs! Ze maken liedjes en video's na in Animal Crossing. Sommigen van deze creaties zijn zijn spot-on en wij hebben de leukste onder elkaar gezet!

Om maar te beginnen met Rick Astley en 'Never gonna give you up!'. Twitteraar @Withnailmarwood recreërde meerdere scenes uit de bekende muziekvideo.

Of deze dan! De video van 'Oops I did it again'van Briney Spears die deels is nagemaakt in Animal Crossing. Superleuk om ook te zien hoe de makers van deze cross-overs de animaties van de game gebruiken om dansjes na te doen.

Deze Animal Crossing-remake van een aantal scènes uit The Office. Waarin de maker vooral gebruik heeft gemaakt van zijn eilandbewoners.

Ook Special Agent 007 kan er niet aan ontkomen. James Bonds opening is nagemaakt met personages uit het schattige Nintendo-spel.

Of dan Mariah Carey. Meerdere scenes uit haar muziekvideo van 'We Belong Together' zijn nagemaakt. De maker postte de video op Reddit.

AC

De maker achter deze video waarin hij 'Africa' van Toto speelt op Animal Crossing: New Horizons-instrumenten heeft er ook enorm veel werk in gestoken. Kan je geloven dat deze persoon zelf een paar random noten op de instrumenten heeft gespeeld, telkens in verschillende outfits, om vervolgens via een editing-programma de juiste noten te vinden voor ELK INSTRUMENT?! Wat een geduld...

Deze parodie op een liedje van Billie Eilish is ook best sick! Wel eens gek geworden van het vangen van al die Baarzen? De makers van deze video ook!

En deze 'Who broke it?'-scène uit Parks and Recreation is ook enorm goed gelukt.

Oh! Dit is in ieder geval mijn favoriete scène uit heel Brooklyn 99! *Zingt*: I WANT IT THAT WAY!!.

Als afsluiter: Een aantal leuke vines!

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

  • hier word je wel vrolijk van ;)
  • https://www.youtube.com/watch?v=PvE5TwokFak&t=19s

    Deze is ook heel erg leuk gedaan :')
  • @Morgana

    Hier word ik nou vrolijk van inderdaad. <3
    Al had ik het stiekem al gezien, hihi.
  • Waat lol

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren