1. Zion Williamson van New Orleans Pelicans op tweede cover NBA 2K21

Zion Williamson van New Orleans Pelicans op tweede cover NBA 2K21

Forward was National College Player of the Year in 2019

Nadat 2K aankondigde dat Dame Lillard op de eerste cover komt voor de huidige generatie-versies van NBA 2K21, is nu ook Zion Williamson onthuld voor de next-gen-covers van de basketbalgame.

Forward Zion Williamson van New Orleans Pelicans én National College Player of the Year 2019 staat op de cover van NBA 2K21 voor de PlayStation 5 en Xbox Series X. Hiermee is hij de tweede speler van in totaal drie die op de 'hoes' van de populaire basketbalgame verschijnt. Gisteren kondigde 2K aan dat Dame Lillard, point guard van de Portland Trail Blazers, op de huidige generatie-versie van het spel komt.

Het is een opvallend feit dat de jonge speler uit North Carolina (19 jaar) al zo snel de cover van een toonaangevende franchise siert. En naar eigen zeggen is hij dan ook vereerd: "Op de cover staan van NBA 2K21 is een droom geweest sinds ik nog kind was, en om de eerste te zijn op de versie voor de volgende generatie is helemaal speciaal."

Ontwikkelaar en uitgever 2K gaat morgen de laatste speler onthullen die óók op de cover komt van de game. Welke speler en versie dat gaat worden is nog niet bekend. Ook heeft het bedrijf nog geen releasedatum vrijgegeven, maar wel dat de game vanaf 2 juli te pre-orderen is voor PlayStation 4 en 5, Xbox One, Xbox One X, pc en Google Stadia.

Check hieronder de promovideo waarin Zion Williamson voorgesteld wordt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren