1. Zo pakt PUBG valsspelers aan

Zo pakt PUBG valsspelers aan

PUBG moet zo eerlijk en positief mogelijk zijn

PlayerUnknown's BattleGrounds, ookwel bekend als PUBG, geeft in een video inzicht in hoe ze valsspelers opsporen en aanpakken.

In een video update van het PUBG-team wordt verteld dat het team druk bezig is om valsspelers aan te pakken. "We zoeken altijd naar manieren waarmee we het spel zo eerlijk en positief mogelijk kunnen maken voor onze community", zegt het PUBG-team. Wonha Ryu, operationeel Anti-Cheat-manager van PUBG, vertelt dat de anti-valsspelers eenheid verdacht gedrag van spelers identificeert op aangeven van andere spelers en door interne systemen. Wanneer de eenheid iets heeft opgespoord, wordt dit grondig onderzocht en aangepakt.

Als de uitleg over de systemen tegen de valsspelers een beetje vaag overkomt, heeft dit te maken met het feit dat het PUBG-team niet alles kan loslaten. Op deze manier hoopt het team de valsspelers een stap voor te blijven.
Wel konden ze kwijt dat ze gebruik maken van een kunstmatige intelligentie die alle beschuldigingen van vals spel direct onderzoekt. "Uiteindelijk blijven ontwikkelaars van cheats altijd zoeken naar een nieuwe techniek om onze systemen te omzeilen. Daarom hebben wij een sterk ontwikkeld systeem, dat het ontwikkelen van dergelijke programma's moeilijker maakt. Encryptie, gevisualiseerde codes en section shuffles zijn hier voorbeelden van", legt anti-cheat-ontwikkelaar Dongwan Kim uit.

Hieronder is de complete Anti-Cheat update te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • Iedere online game heeft een operationeel Anti-Cheat-manager nodig.

    -Obama

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren