1. Zo speel je de PS4-exclusive Dreams

Zo speel je de PS4-exclusive Dreams

Zo speel je de PS4-exclusive Dreams

Een uitgebreide gameplayvideo toont hoe de PS4-game Dreams precies in zijn werk gaat.

In de video legt Mark Healy, de creative director van de game, diverse elementen van de exclusieve PlayStation 4-game uit. Spelers besturen een Imp die interactie kan hebben met de wereld door elementen te manipuleren of nieuwe items en personages te maken. Er moeten diverse puzzels opgelost worden om de volgende droomwereld te bereiken.

Spelers kunnen ook hun eigen artistieke avonturen maken en die online plaatsen, zodat andere spelers ze kunnen ervaren. Dit is vergelijkbaar met LittleBigPlanet, alleen dan artistieker. De game wordt dan ook ontwikkeld door MediaMolecule, de studio achter beide games.

Er is nog altijd geen releasedatum van Dreams. De game is al jaren in ontwikkeling. Mogelijk dat er op E3 meer bekend wordt gemaakt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dit ziet er zwaar indrukwekkend uit. Hoop dat de community er goed los mee gaat. Letterlijk elke game uit vroegere tijden kan hierin nagebouwd gaan worden. Hoe vet is het dat je je eigen characters kan creëren inclusief moves , uiterlijk en sound? Zin in😄
  • @Victor Sullivan indd ik verwacht dat mensen ziek mooie levels gaan maken, en ik ben zeof helemaal geen creatief persoon naar voor deze game ga ik me best doen XD
  • Jo dit lijkt me tof. Hopelijk is het qua opslag ook een beetje binnen de perken te houden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren