1. Zo werkt de nieuwe kracht Stasis in Destiny 2: Beyond Light

Zo werkt de nieuwe kracht Stasis in Destiny 2: Beyond Light

Een duistere kracht

Bungie heeft een nieuwe trailer getoond van Destiny 2: Beyond Light.

De trailer richt zich op de nieuwe kracht Stasis. Warlocks, Titans en Hunters gebruiken deze kracht ieder op een eigen manier.

De uitbreiding zou eerst op 22 september uitkomen, maar werd eerder al uitgesteld naar 10 november. Beyond Light geeft het startschot voor een nieuw tijdperk voor de game, aangezien het verhaal rondom de Stranger ten einde is gekomen. De uitbreiding draait om Europa, de geboorteplek van de Exo en de piramideschepen. De nieuwe vijand is Aramis, die een geheimzinnige kracht gebruikt en de scepter zwaait op de bevroren maan van Europa.

Na Beyond Light moeten nog twee uitbreidingen volgen. The Witch Queen moet ergens in 2021 uitkomen en Lightfall in 2022. Er zijn alleen nog maar logo's van deze uitbreidingen getoond. Bungie is van plan om Destiny 2 te blijven ondersteunen, in plaats van een derde deel te lanceren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ligt het aan mij of wordt het door deze trailer niet heel veel duidelijker wat je precies kan doen? Veel dingen lijken combinaties van grenades, melees en supers te zijn. Ben wel erg benieuwd naar deze DLC.
 • @blue_blade_3

  Ja ik vind het ook allemaal maar onduidelijk, maar nog erger vind ik dat ze heel veel dingen uit de game verwijderen waar vele gamers de afgelopen jaren wel voor hadden betaald.

  Dus ik snap ook wel dat er best veel boze Destiny spelers zijn.
 • @DefenseForceNL
  Ja maar aan de andere kant hebben ze anders geen ruimte (of moeilijk ruimte) voor nieuwe content. Ik vind dit een mooi systeem eerlijk gezegd. Beter dan dat ik straks weer allemaal oude meuk moet gaan spelen
 • @blue_blade_3

  Ja maar voor die oude meuk heb je wel betaald.

  Stel dat ze met de nieuwe dlc van Pokemon Sword/Shield zeggen he we willen ruimte maken dus de vorige Pokemons en DLC verwijderen we uit de game, dan zou je toch ook zoiets hebben van he wat is dit. Ik heb 15 euro ervoor betaald en nu verwijderen jullie dit gewoon weer uit de game.

  Los van als je nou wel die Pokemons of quests nog wel of niet gaat gebruiken/spelen.

  Ik vind het gewoon persoonlijk een slechte ontwikkeling als we zelfs dit gaan accepteren. Je betaald voor dlc en dat ze later die gehele dlc gewoon weer eruit gooien terwijl je er wel voor betaald had.

  Nu heeft gelukkig iedereen over het geheel gezien genoeg tijd gekregen en gehad om echt door de DLC te komen, maar toch het geeft mij een nare na smaak dat zoiets mogelijk is.
 • @DefenseForceNL
  Ik snap je punt, echter vind ik je vergelijking niet helemaal op gaan. Destiny is een game waarbij oude content vaak na het seizoen zo goed als nutteloos wordt. Het is ook een heel ander type game dan Pokémon

  Destiny doet het nu veel slimmer door je elk seizoen gewoon te laten betalen voor de season pass zodat je altijd kan spelen (alles). Dat hadden ze bij destiny 2 meteen moeten doen. Dat had eerlijker geweest dan verschillende verdienmodellen.
 • @blue_blade_3

  Klopt inderdaad vergelijking is er niet met Pokemon, maar het ging me meer om daardoor mijn punt te verduidelijken.

  Verder wil ik er ook geen eindeloze discussie van gaan maken. Ik vind het gewoon niet kunnen dat je story, dlc campaign missies, planeten gewoon verwijderd waar mensen voor hebben betaald.

  En verder moet iedereen natuurijk zelf weten wat hij er van vind.

  Voor mij zijn ze nu dus echt over de grens gegaan dat ik zoiets heb van Destiny is voor mij afgedaan.
 • @DefenseForceNL
  En dat kan ik me best voorstellen van je.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren