1. Zo werkt upgraden in Resident Evil Village

Zo werkt upgraden in Resident Evil Village

Jaag op dieren en vind geld

In een nieuwe gameplayvideo is te zien hoe het upgraden van het hoofdpersonage in Resident Evil Village werkt.

De video is geplaatst door Game Informer. Hierin is te zien dat spelers op dieren kunnen jagen om vlees en vis te verkrijgen en zo in 'The Duke's Kitchen' permanente upgrades voor Ethan Winters te creëren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om minder schade op te lopen wanneer vijanden de speler aanvallen.

Sommige grotere dieren, zoals wilde zwijnen en rammen, kunnen ook terugvechten. Daardoor moeten spelers overwegen of een gevecht met een groter dier het risico waard is. Verder kunnen wapens van upgrades worden voorzien met het in-game geld in de game, dat van gedode vijanden verkregen wordt. 

Daarnaast laten vijanden soms andere waardevolle spullen vallen die verkocht kunnen worden. Met het in-game geld kunnen ook uitbreidingen voor de inventaris, ammunitie, medicijnen en bommen en mijnen gekocht worden.

Village is het achtste deel in de franchise, waarin spelers met hoofdpersonage Ethan Winter een besneeuwd dorp, kasteel en het omliggende gebied verkennen. Het spel verschijnt op 7 mei voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Mensen die het spel kopen, ontvangen ook de gratis multiplayergame Resident Evil Re:Verse.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren