1. Zo ziet Freya Allan eruit als Ciri in seizoen twee van The Witcher

Zo ziet Freya Allan eruit als Ciri in seizoen twee van The Witcher

Trainen in Kaer Morhen?

De makers van Netflix-serie The Witcher hebben via Twitter nieuwe foto's vrijgegeven van Freya Allan als Ciri.

Het officiële Twitter-account van The Witcher heeft twee afbeeldingen gedeeld van Freya Allan als Ciri in het tweede seizoen van The Witcher.In één van de foto's zien we Cirilla in een gevechtskostuum, bewapend met een zwaard. De andere foto toont een houten zwaard.

Als we beide foto's naast elkaar leggen, lijkt het veilig te concluderen dat Ciri aan het trainen is in Kaer Morhen. De synopsis van het tweede seizoen lijkt dit te bevestigen. hier staat namelijk geschreven dat Geralt de prinses vervoert naar de veiligste plek die hij kent, Kaer Morhen.

Gister werden er ook al afbeeldingen gedeeld van Henry Cavill in zijn nieuwe pantser.Het pantser ziet er een stuk strakker uit en accentueert de spierbundels van Geralt of Rivia.

Vorige week meldde website Redanian Intelligence dat The Witcher op Netflix mogelijk een derde seizoen en meer spin-off-series krijgt. Het hoofd van de serie, Lauren S. Hissrich, zou in een database zijn opgedoken onder 'seizoen 3'.

The Witcher seizoen 2 is recent begonnen met filmen en verschijnt vermoedelijk volgend jaar op Netflix. Ook is The Witcher: Blood Origin in de maak, een live-actionserie van zes afleveringen die draait om de eerste witcher.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Ziet er prima uit. Zal natuurlijk nooit precies 't zelfde zijn als de game. Het nieuwe armor van Geralt stelt wel een beetje teleur.
  • Ziet er beter dan in het eerste seizoen.
  • Tsja, ze kunnen haar niet nog een seizoen alleen maar laten wegrennen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren