1. Zo ziet gameplay van Dragon Ball Legends er uit

Zo ziet gameplay van Dragon Ball Legends er uit

Game verschijnt deze zomer voor iOS en Android

Na de onthulling is nu een eerste trailer van Bandai Namco's mobiele fighter Dragon Ball Legends uitgegeven.

De game werd maandagnacht onthuld tijdens een livestream op de Game Developers Conference. Het vechtspel komt naar de App Store en Google Play Store en draaide tijdens de livestream op Google's Cloud Platform om zo weinig mogelijk lag tijdens het spelen te hebben.

In plaats van directe moves, drukken spelers op kaarten die vervolgens via moves door de personages uitgevoerd worden. Door snel achter elkaar kaarten in te drukken kunnen combo's gemaakt worden. Het spel moet deze zomer uitkomen. Bekijk de eerste trailer van de game hieronder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ziet er leuk uit. Toch is even proberen als het uit is, als het maar geen gacha spul heeft.
  • Lijkt dit op Legend of the Super Saiyan op de SNES qua gameplay? Dat was nou een goede Dragon Ball Z game.
  • @JaXter608

    Nee totaal niet. Dragon Ball legends is een fighting game met card mechanics. Legend of the Super Saiyan is een full blown rpg met card mechanics. Overigens is legend of the Super Saiyan nog steeds de beste DBZ game ooit imho.
  • @coola Ah helder, dank Coola!

    En inderdaad, Legend of the Super Saiyan was echt een top game. Speel hem om de zoveel jaar weer en blijf er van genieten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren