1. Gameplayvideo toont regen in Gran Turismo Sport

Gameplayvideo toont regen in Gran Turismo Sport

Update moet spoedig uitkomen

Gran Turismo Sport moet binnenkort in-game regen krijgen, en een nieuwe gameplayvideo toont hoe dat er uitziet.

In de video is gameplay te zien van de Red Bull Ring, waarbij er gereden wordt met een Peugeot RCZ Gr.B rallywagen. Coque Lopez, een professionele sim racer, zit achter het virtuele stuur.

Gran Turismo Sport verscheen in 2017 voor PlayStation 4. De update die regen toevoegt aan het racespel heeft nog geen releasedatum, maar moet spoedig uitkomen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Wel laat maar ook geweldig. Blijf me verbazen hoe goed deze game ondersteund blijft. Hopelijk is de optie voor regen niet beperkt tot slechts een paar modi.
  • Ziet er echt goed uit! Alleen jammer dat dit er niet vanaf het begin in zat, dat had toch eigenlijk wel gemoeten.
  • Blijft een lekkere game. Na een fors aantal uur gespeeld te hebben toen maanden niet gespeeld en poosje terug weer voor flink wat sessies opgepakt vanwege de entree van de nieuwe Supra. Erg veel toegevoegd in de tussentijd en nu dit ook erbij. Dikke prima.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren