1. Zombie-modus Hordepoint nu live in Call of Duty: WW2

Zombie-modus Hordepoint nu live in Call of Duty: WW2

Infected is niet meer beschikbaar

De tweede week van Attack of the Undead is nu live in Call of Duty: WW2, met een nieuw zombie-evenement.

Vorige week ging het Call of Duty: WW2-evenement Attack of the Undead van start. Elke week biedt het evenement een nieuwe zombie-gamemodus aan en ondertussen is de modus Infected niet meer beschikbaar. Dat was een modus waarin het de bedoeling is medespelers in zombies te veranderen en zelf als laatste over te blijven.

In Hordepoint moeten spelers een door computergestuurde zombies bezet gebied overnemen en vervolgens moeten verdedigen tegen meer hordes aan ondoden. Deze hordes bevatten bovendien spelers die de rol aannemen van zombies.

Naast de nieuwe modus worden spelers ook beloond voor het winnen van 20 Hordepoint-potjes en het spelen van 35 potjes. Bovendien verdienen ze meer xp voor het bespelen van deze tijdelijke modus en ontvangen deelnemers als ze een bepaalde hoeveelheid zombies gedood hebben een Tesla-wapen. Dit wapen heeft veel weg van de Zues Cannon uit de eerste Black Ops.

Call of Duty: WW2

Volgende week is de derde en laatste week van Attack of the Undead. Dan kunnen fans Relic of the Undead spelen, een modus waarin spelers zo lang mogelijk het hoofd van een Nazi-zombie vast moeten houden terwijl tegenstanders die van hem af proberen te pakken door hem te doden. Deze laatste week gaat in op 12 juni.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren