1. Zombies gevonden in online-modus Red Dead Redemption 2

Zombies gevonden in online-modus Red Dead Redemption 2

Misschien een vervolg op Undead Nightmare

Meerdere spelers zeggen zombies gevonden te hebben in Red Dead Online, de online-modus van Red Dead Redemption 2. De vondst van de zombies kwam aan het licht nadat er screenshots werden gedeeld op Reddit.

De eerste vondst van een zombie werd gedeeld door Reddit-gebruiker xXVoluntaryeyeXx die een afbeelding deelde van een liggende zombie met een blauwe gloed en gele ogen. Nu zijn er meerdere spelers die hetzelfde meemaken en zombies vinden in de game. Zo omschrijven spelers zombies te vinden waarvan de mond nog lijkt te bewegen, de ogen nog knipperen en regelmatig rechtop staan. Opvallend is dat deze zombies allemaal gevonden zijn in de buurt van het gedeelte Armadillo.

Red Dead Online
Bron: Reddit

Op dit moment is het nog onduidelijk waarom deze zombies verschijnen in de game. De meningen zijn dan ook verdeeld binnen de community. Zo wordt gedacht aan een tweede deel van Undead Nightmare; het zombie-vervolg van de originele Red Dead Redemption. Volgens de gedeelde afbeeldingen lijken de zombies in ieder geval hetzelfde uiterlijk te hebben als in Undead Nightmare.

Een andere mogelijkheid is een nieuwe contentupdate voor Red Dead Online waarbij het thema draait om Halloween. Aangezien 31 oktober niet ver weg is lijkt dit een reële mogelijkheid te zijn. Verder wordt nog gedacht aan een glitch als gevolg van de recente contentupdate voor Red Dead Online waarbij ongebruikte personages van Rockstar verschijnen binnen de online wereld. Wat de verklaring voor deze zombies ook is, Rockstar houdt momenteel nog zijn lippen stijf op elkaar.

Red Dead Redemption 2 is verkrijgbaar op Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

 • Misschien een bug/glitch, zoals bijvoorbeeld random daily challenge reset, of bounty missies zonder xp?…
 • @AWESOMEDUDE3

  Heb je legendary al gedaan? De eerste x kreeg ik geld/ goud en xp… Nu gedaan op moeilijkere level en kreeg geen cent…
 • @san5324
  Ja gisteren de eerste bounty.
  Net als normaal haar knock-out geslagen. Vervolgens wel buiten vóór het gebouw moeten afgeven, hiermee impliceren ze dus dat ze dood was. Wat vreemd is want normale bounties kun je ook knock-out slaan.
  Overigens wél XP en geld & goud voor gekregen.

  Wel vervelend die bugs. M'n daily challenge voortgang van 33 dagen is mij ontnomen, en bounty rank verhogen lukt ampers tenzij je elke keer een andere sessie zoekt.
 • @AWESOMEDUDE3

  Was ze niet per ongeluk geraakt toen je op het paard zat? Das mij eerder gebeurt namelijk.

  Daarnaast wanneer je de 2 sterren doet moet je opletten of je geld krijgt… De bugs zijn best aanwezig ja.. Endan van 33 dagen is shit lol.
 • @san5324
  Nee was die Alcazar. Uiteindelijk in de mijnschaft laten liggen puur om die reden. Maar helaas toch "dood" gegaan uiteindelijk. Goed, zullen ongetwijfeld genoeg andere bountys komen.

  -Edit; je kunt die bounty opnieuw op een hogere moeilijkheidsgraad doen.
 • @AWESOMEDUDE3

  Het gaat om de hogere moeilijkheidsgraad. Voor 2 sterren kreeg ik geen geld of goud, ik ga vanavond de 3 sterren proberen.

  Iedere week komt er een nieuwe :)
 • @AWESOMEDUDE3

  Nee, in de singleplayer zaten er al een aantal zombie easter eggs in verstopt.
 • @CyberFl
  Sowieso de opbouw naar deel 1 bij Armadillo is tof gedaan.
  Verbaasd mij ook niet, m'n andere reactie was meer als sneer bedoeld.
 • Ik zag vandaag een tweeling bij de C&A binnenlopen en in de lucht hing een wolk in de vorm van een middelvinger.

  Zo, weten we dat ook weer..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren