1. De Zombies-modus van Call of Duty: Black Ops Cold War is onthuld

De Zombies-modus van Call of Duty: Black Ops Cold War is onthuld

Game komt op 13 november uit

Tijdens een stream heeft Activision gisteren de Zombies-modus van Call of Duty: Black Ops Cold War voor het eerst getoond.

De Zombies-modus krijgt net zoals de rest van de game een jaren '80-sfeertje. Naast een cinematic is ook gameplay van het spel getoond, en tot slot laten ontwikkelaars van Treyarch meer weten over de modus.

Een missie in Zombies heet dit keer 'Die Maschine' en speelt zich af in een kleurrijke bunker. Ook zijn er nieuwe features, zoals Field Upgrades waarmee spelers tijdelijk sterke krachten kunnen krijgen. Ook kan er nieuwe gear worden gemaakt, zoals wapens en ondersteuningsmiddelen.

De Zombies-modus krijgt voor het eerst ook cross-play op de verschillende huidige en volgende generatie consoles, alsmede pc. Ook ondersteunt de modus de Battle Pass, zodat via Zombies ook nieuwe gear en perks ontgrendeld kunnen worden.

Call of Duty: Black Ops Cold War komt op 13 november uit voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. Op 19 november verschijnt het spel ook tegelijk met PlayStation 5.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ergens jammer dat dit deel er komt. Wat ik heb gezien van mp en dit spreekt me nog niet echt aan (zombies heeft me überhaupt nooit kunnen boeien). Ik vind Modern Warfare echt het beste deel in jaren. Kan ik nog jaren mee vooruit. Maar ja, er moet ook verdiend worden…
  • @Rickieboy649 Dit gaat over de zombie modus. En ze gaan verder met het ondersteunen van Warzone in de nieuwe Call of duty. ;)
  • @Robskeee ja, dat was me helder 😉 ik bedoelde meer te zeggen dat ik van zombies nooit (en dus ook niet door deze beelden) echt warm wordt en de beelden die ik heb gezien van de multiplayer van Cold War (dus niet Warzone) maken me ook niet heel hyped.

    Wel fijn dat ze Warzone blijven ondersteunen 😉
  • Hype hype hype. Goed om te zien dat het oude perk systeem terug is.
  • SUPER veel zin in! Old perk system, betere versie van Nacht en Samantha fing Maxis als belangrijke character. Echt hype!
  • Please revive me, i have the raygun

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren