1. Beeldkwaliteit Red Dead Redemption 2 zonder aankondiging aangepast

Beeldkwaliteit Red Dead Redemption 2 zonder aankondiging aangepast

Rockstar games heeft niks gemeld over de update

Read Dead Redemption heeft onlangs de 1.06 update gekregen. Er is na de update echter iets veranderd, waar Rockstar Games niks over vermeld heeft. De beeldkwaliteit is namelijk flink aangepast.

De wijzigingen zijn misschien niet door iedereen te zien, maar als je erop let gaan ze zeker storen. Nu de ambient occlusion verwijderd is, zijn veel details minder goed geworden. Een oplettende Red Dead Redemption-fan kwam erachter en postte zijn ontdekking op Twitter.

Waarom Rockstar Games de beeldkwaliteit heeft aangepast is niet bekend. Het bedrijf heeft nog geen officiële verklaring gegeven. Fans vragen zich af waarom Rockstar überhaupt aan de kwaliteit gezeten heeft aangezien daar niet naar is gevraagd door gebruikers. Natuurlijk liep ook Red Dead Redemption 2 tegen glitches en problemen aan, maar fans hebben hier nauwelijks ophef over gemaakt en vonden de game over het algemeen goed zoals die was.

De update kan ook zorgen voor twee kampen met aan de ene kant Red Dead Redemption 2 en aan de andere kant Red Dead Online. Fans zijn namelijk niet erg tevreden over het feit dat Red Dead Redemption 2 een downgrade krijgt en Red Dead Online geniet van updates en nieuwe content.

Red Dead Online

Ondanks dat blijven Red Dead Redemption 2-spelers hopen op extra content voor de basis game. Fans zijn al aan het speculeren over een Red Dead Redemption 2 Undead Nightmare. Dit heeft voornamelijk te maken met een easter egg in de game.

[SPOILER] Als je als John Marston speelt en naar de Tall Trees gaat, vind je bij een verlaten hutje een put. Ga daarin, stop je lantaarn weg en je ziet Johns gezicht in dat van een zombie John veranderen. Hoe erg John eraan toe is verschilt per persoon. Volgens een aantal fans heeft het te maken met hoe hoog je honor is. Volgens veel mensen hint dit momentje naar een Red Dead Redemption 2 Undead Nightmare. [EINDE SPOILER]

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • Lijkt op een sluwe zet: langzaamaan grafish uitkleden met elke update en dan lijkt de komende game (bijv rd3/gta6) weer extra mooi. Of ben ik nu te suspicious?
 • @mondigmuiltje

  Lijkt me niet want de concurrentie doet dat ook niet, en je wilt jezelf toch juist niet tegenwerken?
 • @mondigmuiltje

  Dit is Red Dead 3…
  Daarnaast is dit best simpel om uit te leggen, ze hebben de inval van het licht aangepast…niet veel aparts aan. Ik vind het zelf juist mooier ogen nu.
 • Toen ik de titel zag dacht ik serieus dat ze het positief veranderd hadden.
 • Wellicht een voorzorgsmaatregel voor iets dat komen gaat
 • Het zijn enkel de helderheid/contrast en lichtinval die zijn aangepast.
  Niet veel downgrading aan, ik vind het zelf eigenlijk mooier ogen.
 • Of het beter lijkt of niet ze hadden het moeten aangeven voordat ze het gingen veranderen wel zo netjes

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren