1. Ubisoft en Devolver Digital gaan rond E3 digitale presentaties houden

Ubisoft en Devolver Digital gaan rond E3 digitale presentaties houden

Microsoft bevestigde het gisteren al

Uitgevers Ubisoft en Devolver Digital zijn van plan om (afzonderlijk) digitale evenementen op of rond het geannuleerde E3 te houden.

Gisteren kondigde organisatie ESA aan dit jaar de E3-beurs niet door te laten gaan in verband met verspreiding van het coronavirus. Kort daarna liet Microsoft al weten een digitaal evenement te organiseren met aankondigingen en updates over aankomende games. Details over de timing volgen nog.

Ook Ubisoft en Devolver Digital, twee uitgevers die normaal op de beurs aanwezig zijn en persconferenties houden, laten nu weten dat het aan ze digitale ervaring werkt. Er zijn nog geen verdere details of data bekend.

Sony was al niet van plan om dit jaar op E3 aanwezig te zijn, maar heeft vooralsnog geen digitaal evenement, zoals een State of Play, aangekondigd. Nintendo heeft officieel ook nog niets aangekondigd, maar zendt elk jaar rond E3 een Nintendo Direct uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Hopelijk stemmen de partijen het toch enigszins af met elkaar qua timing en wordt het alsnog een feestweek voor de gamers.
 • Laat Warner, Square, EA, Bethesda en Nintendo volgen.
 • @smaakmaker
  Warner ben ik wel erg benieuwd naar geworden!
 • @That Mr Awesome

  Ja hun zouden voor het eerst een persconferentie geven. Met daarin die Harry Potter Rpg de nieuwe Batman en Rocksteady hun nieuwe game
 • @smaakmaker
  Ja I know, haha. Daarom juist. Alle drie games waar ik errug in ben geïnteresseerd.
 • Kan niet wachten op Just Dance 2021.
 • @NR1_Xbox_fanboy
  Had nu die harde schijf met lucht maar gehaald. Dan had je veel meer om naar uit te kijken 😉

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren