1. Zusjes Williams doen mee aan Mario Tennis Aces-toernooi

Zusjes Williams doen mee aan Mario Tennis Aces-toernooi

Met nog meer beroemdheden

Toptennissers Serena en Venus Williams gaan samen met een aantal andere beroemdheden meedoen aan een toernooi van Mario Tennis Aces. Het toernooi heet The Stay at Home Slam en gaat zondag plaatsvinden.

The Stay at Home Slam is georganiseerd door IMG tennis en is zondag live op hun Facebook via Facebook Gaming te volgen. Naast de zusjes Williams doen ook de tennissers Maria Sharapova, Kei Nishikori, Naomi Osaka, Madison Keys, Kevin Anderson en Taylor Fritz mee. Er zijn ook een aantal andere beroemdheden aanwezig als Seal en Gigi Hadid. Deze groep gaan zondag de strijd met elkaar aan in de Mario Tennis-game.

De game wordt gespeeld een duo’s, of dubbelspel in tennistermen. Elke deelnemer krijgt 25 duizend dollar om te doneren aan een goed doel naar keuze. Het winnende duo krijgt daar een prijzenpot bij van 1 miljoen dollar. Welke beroemdheden een team met elkaar gaan vormen is nog niet bekend.

Mario Tennis Aces is nu uit op de Nintendo Switch. Lees hier onze review over deze game.

Mario Tennis Aces

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Geinig, hopelijk helpt dit de verkopen een beetje. Ik kan prima online matches vinden, maar schijnt in veel delen van de wereld toch anders te zijn.

    Blijft een top-game! 17e van NL op het moment!
  • @Soon. Ik ben ermee gestopt om online te spelen, omdat ik vaak geen match kon vinden of het iig te lang duurde. Gewoon woonachtig in NL
  • @jimglim
    Dat is wel vervelend, maar ook wel vreemd, want heb gister en eergister nog gespeeld in de avond, toen echt geen problemen met het vinden van matches. welke Rank was je toendertijd? vanaf Rank B vind je sneller een match…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren