1. Zwart Spider-Man-pak in Spider-Man: Far From Home

Zwart Spider-Man-pak in Spider-Man: Far From Home

Film verschijnt 5 juli 2019

Op een setvideo van de nieuwe Marvel-film, Spider-Man: Far From Home is Tom Holland te zien in een zwart Spider-Man-kostuum. De video was geplaatst op Instagram.

In de video zien we hoe Spider-Man aan het vechten is met een onbekende tegenstanders. In plaats van het rood-blauwe kostuum dat Spider-Man in de laatste films heeft gedragen, draagt hij nu een zwart kostuum. Zou dit het stealth-kostuum kunnen zijn? Dit zou betekenen dat er weer een nieuw kostuum is gemaakt voor Peter Parker in de film, misschien door Tony Stark? Bekijk hieronder de setvideo geplubiceerd door the_geek_power.

Spider-Man

Tom Holland keert terug als Peter Parker/Spider-Man. Daarnaast doen Zendaya, Jacob Batalon, Jake Gyllenhaal vermoedelijk als Mysterio, Samuel L. Jackson en Cobie Smulders ook mee in de film. De film wordt geregisseerd door Jon Watts. Spider-Man: Far From Home komt uit op 5 juli 2019.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren