1. Black Ops 4 krijgt deze week Black Market en evenementen

Black Ops 4 krijgt deze week Black Market en evenementen

Verdien nieuwe content via Contraband stream en microtransacties

In Call of Duty: Black Ops 4 is de Black Market wederom terug. Met deze Black Market krijgen de spelers meer opties om hun eigen stijl in de game te creëren qua uitrusting en wapens. De Zwarte Markt is nu beschikbaar voor PS4 en wordt 26 oktober verwacht voor Xbox One en pc.
Black Ops 4

Activision en Treyarch hebben dit nieuws op hun eigen blog bekendgemaakt. De Black Market is de online-winkel waar spelers heen kunnen voor nieuwe wapens en uitrusting. Binnen de Black Market komen ook tijdelijke evenementen beschikbaar, wat speciale content met zich meebrengt. Spelers krijgen onder andere toegang tot de gratis Halloween-evenement. Dit is de eerste van de vele evenementen die zijn aangekondigd voor Black Ops 4.

Treyarch heeft ook de nieuwe 'Contraband Stream' aangekondigd voor de Black Market in Call of Duty: Black Ops 4. Spelers kunnen zo meer gratis spullen verdienen door simpel het spel te spelen. Deze gratis spullen zijn te verdienen via 'Operations'. Elke nieuwe Opertation brengt een nieuwe lading content met zich mee. De eerste Operation is 'First Strike'.

Binnen deze Operations worden onder andere nieuwe Blackout-personages onthuld, wapens, Specialisten-outfits en persoonlijke uitdrukkingen. Al deze content is te gebruiken om je personage persoonlijker te maken naar eigen wens voor Multiplayer en Blackout.

Blackout

Vanaf november komt de Blackjack's Shop online. Dit is de online winkel waar spelers via microtransacties nog meer speciale content kunnen krijgen. De Black Market is nu dus alleen online beschikbaar voor PS4 en komt vanaf 26 oktober naar Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren