1. E3 2018

Hier vind je alles over E3 2018. Aankondigingen, trailers, de eerste hands-on previews en video's. Ook vind je hier de Nederlandse tijden van de persconferenties en linkjes naar de streams. E3 2018 vindt van 12 tot 14 juni plaats in Los Angeles en hier ben je op de juiste plek om niets te missen van de belangrijkste gamebeurs van het jaar.

EA Play

Lees hier de samenvatting van al het nieuws vanaf EA Play. In dit artikel kun je alle belangrijke nieuwtjes van de E3-persconferentie van EA terugvinden. Onderin geven enkele IG-redacteuren ook nog kort hun mening over de presentatie.

Microsoft Xbox

Lees hier de samenvatting van al het nieuws vanaf de Xbox E3-persconferentie. In dit artikel kun je alle belangrijke nieuwtjes van de E3-persconferentie van Microsoft terugvinden. Onderin geven enkele IG-redacteuren ook nog kort hun mening over de presentatie.

Bethesda

Hier vind je al het nieuws vanaf de Bethesda E3-persconferentie. In dit artikel kun je alle belangrijke nieuwtjes van de E3-persconferentie van Bethesda terugvinden. Onderin geven enkele IG-redacteuren ook nog kort hun mening over de presentatie.

Ubisoft

Hier vind je al het nieuws vanaf de Ubisoft E3-persconferentie. In dit artikel kun je alle belangrijke nieuwtjes van de E3-persconferentie van Ubisoft terugvinden. Onderin geven enkele IG-redacteuren ook nog kort hun mening over de presentatie.

Sony PlayStation

Hier vind je al het nieuws vanaf de Sony E3-persconferentie. In dit artikel kun je alle belangrijke nieuwtjes van de E3-persconferentie van Sony terugvinden. Onderin geven enkele IG-redacteuren ook nog kort hun mening over de presentatie.

Nintendo Switch

Hier vind je al het nieuws van de Nintendo Direct. Onderin geven enkele IG-redacteuren ook nog kort hun mening over de presentatie.

GEZONDE SPANNING! - IG IN LA OP DE E3 2018 - AFLEVERING 1

AANKOMST IN LA EN EA PLAY IS EEN BEETJE MWOAH - IG IN LA OP DE E3 2018 - AFLEVERING 2

MICROSOFT EN BETHESDA KNALLEN KEIHARD - IG IN LA OP DE E3 2018 - AFLEVERING 3

THE LAST OF US 2 GAMEPLAY EINDELIJK GETOOND - IG IN LA OP DE E3 2018 - AFLEVERING 4

Super Smash Brothers Ultimate hands-on! - IG in LA op de E3 2018 - Aflevering 5

De laatste beursdag... - IG in LA op de E3 2018 - Aflevering 6

Al het nieuws, geruchten en artikelen over E3 vind je hieronder

Dit artikel delen