1. Final Fantasy 1+2 Dawn Of Souls (NIEUW)

Re: Final Fantasy 1+2 Dawn Of Souls (NIEUW)

Uiteindelijk de game wel terug kunnen brengen naar de winkel :) normaal gesproken doen ze dat wel maar er stond toevallig iemand die dag die daar niks van af wist…Kan gebeuren. Dus het is uiteindelijk goed gekomen, topic mag dus op slot.
 • Uiteindelijk de game wel terug kunnen brengen naar de winkel :) normaal gesproken doen ze dat wel maar er stond toevallig iemand die dag die daar niks van af wist…Kan gebeuren. Dus het is uiteindelijk goed gekomen, topic mag dus op slot.
 • Probleem is dat ze way te laat is, anders hadden ze dat wel gedaan maar ja..tis idd enorm stom en vervelend voor dr.
 • Dus ze geven toe dat het spel verwisseld is?
  Dan kan je gewoon je geld terug eisen. En natuurlijk nooit(!) meer in die winkel komen :P
 • Het is ongeveer anderhalve maand geleden, heb het ook nagevragen en nou schijnt dat het dus een product uit een andere winkel is, en daar hebben ze de inhoud verkeerd erin gedaan en verzonden. Dus de inhoud is niet meer beschikbaar in de winkel.
 • Sorry voor het offtopic, maar wat een prutsers bij die winkel!

  Als je de bon nog hebt gewoon teruggaan, ze hebben dan namelijk nog FFTA liggen terwijl er in de computer aangegeven staat dat die verkocht is. Ik weet niet hoe lang dit geleden is, maar als dit je vriendin deze maand overkomen is zou ik echt teruggaan en die losers genadeloos afstraffen.
 • Ik verkoop voor een vriendin van me Final Fantasy 1+2 Dawn Of Souls - GBA

  Compleet NIEUW met Boekje maar GEEN doosje.

  Reden dat ie weggaat is simpel, ze had FFTA gekocht maar de inhoud van FF-DOS zat erin. Hier kwam ze te laat achter(muts[:p]) dus ze kon niet meer terug naar de winkel. Vandaar dat er dus geen doosje bijzit, spel is verder dus nog nooit gebruikt.

  Ze wil er graag 20 euro (is inc. verzendkosen) voor hebben.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren