1. Gesloten

Re: Gesloten

Nou gezellig hier.
 • Nou gezellig hier.
 • Een geimporteerde (dus moeilijkere) PS2 verkopen voor 150% de prijs van een 'nieuwe' in de winkel? En je 'onaangepaste' prijs was 15 euro duurder

  Weet je dan wel niet hoeveel het kost bij Playasia.com of importeer je nooit vanuit buitenland? Een Europese PS2 kan iedereen kopen. Als je importeerd moet je denken aan de verzendkosten, invoerrechten, douanekosten. Daar hoeft een persoon hier niet eens rekening mee te houden. Laat staan de levertijd. Dit is niet voor iedereen bedoeld. Er zijn mensen die tevreden zijn met de europese spellen, maar er zijn er ook mensen die de japanse exclusives willen die niet hier gereleased zijn. En dit is niet eens open gemaakt.

  Controllers verkopen voor € 35,- voor een console waar nog weinig animo voor is? Geweldig

  Gamecube Controllers? Ja het zijn Gamecube Controllers die in Japan 2 jaar geleden uitgegeven zijn voor de Wii. Dit is niet voor de Gamecube. Het zijn Wii Witte Gamecube Controllers om de kleur te matchen en ze zijn helemaal nieuw.

  Dus rot op met je bijdehand gedrag en houd je mond.

  Aangezien mensen hier niks begrijpen en ik word afgekraakt kom ik hier niet meer terug.
 • Haha, gotta love it.
  Onrealistische prijzen my boy.

  Een geimporteerde (dus moeilijkere) PS2 verkopen voor 150% de prijs van een 'nieuwe' in de winkel? En je 'onaangepaste' prijs was 15 euro duurder. :roll: Controllers verkopen voor € 35,- voor een console waar nog weinig animo voor is? Geweldig! :lol:
  Waar heb je dit gejat man? :lol:


  Maar goed: Het serienummer van de PS2 is het nummer dat begint met de S01-codering zoals Sony dat met alles doet. En voor de rest wens ik je veel succes met verkopen natuurlijk :D
 • dsfdasfasddfsf
 • waarom zo duur?
  een nieuwe ps2 in in nederlands nog geen 100 euro
 • Sommigen begrijpen ook echt helemaal niks van.

  Ik zie niet echt veel nut in het afkraken van andermans post.

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.