1. [GEZ]Wario Ware Touched[GEZ]

Re: [GEZ]Wario Ware Touched[GEZ]

ok want ik wilde eerst lost in blue voor de vakantie maar als die uitkomt ben ik al weer etrug zit ik te denken om wario ware touched aan te schaffen voor de helft van t geld dat ik dan krijg van me pa en ma, en de andere helft bij lost in blue te leggen.
  • ok want ik wilde eerst lost in blue voor de vakantie maar als die uitkomt ben ik al weer etrug zit ik te denken om wario ware touched aan te schaffen voor de helft van t geld dat ik dan krijg van me pa en ma, en de andere helft bij lost in blue te leggen.
  • 25 euro en 1,50 verzendkosten.

    Is gewoon een beetje de marktwaarde en voor lager zullen niet veel mensen hem verkopen. Die NDS hoesjes en spellen zijn onverwoestbaar. Spel is nog niet een half jaar uit en alles is altijd compleet.
  • Zo rond de €27,- inclusief verzendkosten (gebaseerd op wat ik hier gelezen heb).
  • Ik weet niet of dit helemaal de bedoeling is, maar ik zoek een 2ehandsje van wario ware touched, alleen kan je op ig.nl alleen zo vaag zoeken dat ik geen een normale aanbieding vind, en iemand moet toch wel een wario ware touched te koop hebben.

    het is echter dat ik me afvraag of deze topic wel de bedoeling is, omdat ik nog niet zeker weet of ik em wil kopen, want straks krijg k meteen allemaal prijzen naar mn hoofd gegooid haha, maar ik wil gewoon ff weten wat dat spelletje 2ehands moet kosten, dan ga ik er eens over denken om er 1 aan te schaffen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren