1. Lifesize Metroid Samus Aran beeld! Uniek item!

Re: Lifesize Metroid Samus Aran beeld! Uniek item!

Dan gaat deze auf slotski!
 • Dan gaat deze auf slotski!
 • Vanaf morgen op ebay, niet meer te koop via forums etc.
 • Cool object. Helaas heb ik een vriendin <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Ze is "veilig" heb gekeken en er zit geen blondine onder de helm :D
 • Mooi inderdaad, misschien is het wat voor Ridley?
 • Cool object. Helaas heb ik een vriendin :P
 • Elk bod vanaf 500 euro wordt in overweging genomen. De marktplaats mailtjes zijn echt om te gieren van het lachen dus heb besloten er maar een vanafprijs van te maken. Inruil van handel is ook mogelijk! (games voor nes/snes/n64/gc/ps3/360/sega etc etc)

  Heb in mn winkel een chronisch gebrek aan ruimte, we hebben haar nu al een poos staan maar wil haar niet elke keer weer verplaatsen.
  Het beeld ziet er nog bijzonder goed uit, op een paar hele kleine beschadigingen na. Kleuren zijn de originele Geel/rood/bruin ofwel, ik zou zeggen "original Samus" :thumbup:


  Lifesize, dat wil dus zeggen, ECHT GROOT. Ik kan er nu niet goed bij omdat ze in de etalage staat achter dozen etc. dus de exacte maat moet ik gokken: 180/190 hoog. Hierboven is exact hetzelfde beeld. Heb me laten vertellen dat het een van de
  meest gezochte lifesize statues is (nintendo he ;)). Zou goed kunnen want het beeld kostte ons een halve nier en er zijn er ook heel erg weinig van gemaakt. Bijna alles is demontabel en van zeer hoge kwaliteit, het beeld geheel inelkaar is behoorlijk zwaar, maar gemakkelijk te vervoeren in onderdelen.

  Iemand interesse? Dan haal ik alles weg en kan ik gedetailleerde foto's maken. Let wel, dit is iets unieks wat ook echt niet weggaat voor een prikkie.

  Geen time-wasters aub of gekke Marktplaats bieders (50 euro! :D) die absoluut de waarde van een uniek en zeldzaam artikel als dit niet kunnen inschatten (1500+ euro).

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.