1. Nintendo Ultra 64 Promo t-shirt! Nooit uitgegeven!

Re: Nintendo Ultra 64 Promo t-shirt! Nooit uitgegeven!

Voor 20 euro exclusief verzending is het t-shirt voor jou! Verzenden kost maar 1,56 trouwens.
 • Voor 20 euro exclusief verzending is het t-shirt voor jou! Verzenden kost maar 1,56 trouwens.
 • 15 euro incl.?
 • Misschien ja… maar ik vond het wel aardig om eerst eens onder de echte fans te kijken wie er belangstelling heeft. En ik hoef er ook weer niet een kapitaal voor te hebben ofzo. Dus doe gerust een bod als je interesse hebt!
 • Kun je zoiets niet beter op E-bay verkopen? Dit shirt is goud waard denk ik…
 • iemand?

  De foto's zijn een beetje klein.. als je grotere foto's wilt zien stuur me dan even een mailtje.
 • Hallo,

  De meeste onder jullie zullen misschien wel weten dat ULTRA 64 lange tijd de voorlopige naam is geweest voor de toen nog uit te brengen Nintendo 64! Uiteindelijk is toch besloten om de nieuwe Nintendo console Nintendo 64 te noemen en niet Ultra 64. Dat dit zelfs bij Nintendo zelf lange tijd onduidelijk is geweest blijkt uit het t-shirt dat ik in hier heb.

  Ik heb hier in de aanbieding een officieel door Nintendo uitgegeven t-shirt ter promotie van de Nintendo Ultra 64! Dit t-shirt is ter promotie gemaakt maar is nooit door Nintendo voor promotionele doeleinden gebruikt. Dit om de simpele reden dat de naam veranderd werd in Nintendo 64. Hierdoor werden de Ultra 64 shirts ongeschikt voor de promotie!

  Het T-shirt dat ik hier aanbied is dus nog helemaal nieuw in het plastic verpakt. De maat van dit shirt is Large. De tekst op de achterkant van dit t-shirt is: Waiting for Nintendo Ultra 64. Op de voorkant van het shirt staat deze tekst afgekort tot: WFNU64.

  Als je interesse hebt, laat dat me dan maar even weten.


Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren