1. Sega Arcade Collectors item 'mini Astro City' *must see*

Re: Sega Arcade Collectors item 'mini Astro City' *must see*

Christus……
 • Christus……
 • Zitten er in die dingen ook echt spelletjes? Want als het gewoon plaatjes is dan vind ik het niet zo bijzonder gewooneen plastic dingetje.
 • Ik bied 11 euro !
 • Ik woon in Tokyo en ik heb twee hele zeldzame collectors items weten te bemachtigen. Ze verkochten ze hier maar bij een winkel en ook op Ebay (of waar dan ook)zijn ze niet makkelijk te krijgen.
  Het gaat om een mini cabinet van SEGA's Astro City.
  Ik heb zowel een vertical screen als een horizontal screen hier, compleet met doosje, stoeltje en andere plaatjes om op de cabinet te stoppen.
  Zoals je ziet op de plaatjes zijn ze ideaal voor Lego figuurtjes :)
  Ik heb de twee cabinets die ik hier heb niet uit de verpakking gehaald dus je krijgt ze zoals ik ze gekocht heb.
  Je kunt voor zowel de vertical als de horizontal screen bieden en het startbod begint bij 10 euro. Ze moeten wel wat opleveren anders hou ik ze zelf want ze zijn gewoon zwaar heftig.
  Betalen kan gewoon naar een postbankrekening en ik zal volgende week bepalen of de boden hoog genoeg zijn en ze meenemen naar Nederland als ik op vakantie ben volgende week. Je kunt hem/ze dan komen ophalen of ik verstuur ze via de post.
  Ik zal deze post blijven updaten met boden die ik heb ontvangen, deze advertentie zal ook op insertcoin.nl en segaforum.nl komen te staan.

  Ken


Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren