1. Te koop nieuwe zwarte Nintendo 3DS

Re: Te koop nieuwe zwarte Nintendo 3DS

Mag een slotje op.
  • Mag een slotje op.
  • 140,- Is meteen een deal :D Kun je mij een PMtje sturen dan gaan we deze deal sluiten. Want hij is dus ECHT helemaal gloedje nieuw en nergens een krasje te vinden. want dan ben ik zeker geintereseerd. Als het niet te ver weg van mij is.
  • Beste insidegamer bezoekers,

    Ik heb gister ''29-10-2011'' een Nintendo 3DS gekocht. Na een aantal minuten spelen had ik al gelijk door dat dit niks voor mij was. Het hele 3D effect geeft mij hoofdpijn en maakt me misselijk, en om nu dan altijd het 3D effect uit te zetten vind ik zonde. Dan kan ik net zo goed een Nintendo DS kopen. Met andere woorden, ik doe hem weg. Hij is dus eigenlijk gloednieuw.

    Ik heb er wel twee bescherm folies bij gekocht en deze gelijk op de schermen geplakt. Dit omdat ik altijd zuinig ben op mijn spullen. Ook zit er een mee neem/bescherm hoesje bij. Tevens heb ik het spel ''The Legend of Zelda Ocarina of Time'' erbij gekocht. Deze zou eventueel ook mee verkocht kunnen worden (als hier behoefte aan is). Hier moet ik nog wel even over nadenken aangezien ik deze misschien ook gewoon terug kan brengen, dit omdat je binnen 24 uur mag ruilen.

    Ik zat te denken aan een prijs van €140 euro. Had hem eerst voor €150 op marktplaats staan, maar ik denk dat mensen dan toch eerder geneigd zijn om hem alsnog in de winkel te kopen voor die €10 meer. Vandaar dat €20 me een mooi bedrag leek. Hij is toch nieuw maar dan wel met een leuke korting :). Ik hoor het wel van de mensen die interesse hebben.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren