1. [TK] Complete WonderSwan Color + Games, NES/SNES restanten

Re: [TK] Complete WonderSwan Color + Games, NES/SNES restanten

Arkanoid verkocht en bumpje!
 • Arkanoid verkocht en bumpje!
 • Acht euro is prima, maar ik ben bang dat een Super Nintendo-doosje niet zo door een brievenbus past en dat het dus als pakketpost a €7 (geloof ik) verstuurd dient te worden.

  Als dat geen probleem is, PM maar. Anders kan ik eventueel het doosje en binnendoosje als het ware platvouwen zodat het alsnog in een grote bubbeltjesenvelop past. Nou ja, PM maar wat je graag wilt. :)
 • 8 euro excl. voor arkanoid (snes)
 • Kickje dan maar, plus richtprijs voor WonderSwan toegevoegd.
 • Hoeveel voor de WonderSwan Color met alle games? PM aub :)
 • Geen probleem ^_^

  Anyways, SNES is weg en Donkey Kong voor NES ook waarschijnlijk.

  Niemand een WonderSwan Color kopen? :P Paar jaar geleden ten tijde van het hoogtepunt van de retrohype was die best gewild. Nu niet meer schijnbaar :P
 • Snes is al verkocht? <img alt=":(" src="/plugins/sceditor/emoticons/sad.png" />

  Yap.

  Heb hem echt net binnen.

  Thanks voor de goede deal man! :D
 • Snes is al verkocht? :(
 • 5 euro excl ?
 • SNES aan moi verkocht ..
 • Geen idee eigenlijk, ik laat mensen meestal gewoon bieden. Het ligt me eigenlijk alleen maar in de weg aangezien ik geen NES meer heb, en ik wil er dus eigenlijk gewoon vanaf. Biedt maar iets, komt vast wel goed.
 • heey ik wil Donkey Kong + het zwarte beschermhoesje voor de nes van je over kopen. Hoeveel wil je er voor hebben ? waar dacht je aan met een zacht prijsje.
 • Bumpje!
 • Wegens verschuiving van interesse bied ik hierbij een complete WonderSwan Color inclusief 7 games aan. Het betreft hier een Pearl Blue-editie met een Final Fantasy X-2 phonestrap. Verpakking en papierwerk in redelijk nette staat. Hardware heeft enkele gebruikssporen maar verkeert verder ook in nette staat. Zie detailfoto voor het scherm.

  Alles games zijn compleet en in prima staat. Verpakking en papierwerk hebben hier en daar een deukje of krasje, maar niets ernstigs. De games zijn: Final Fantasy, Final Fantasy II, Final Fantasy IV, Gunpey EX, Rhyme Rider Kerorican en Romancing SaGa. De zevende en laatste game is Puyo Puyo II en betreft een normale WonderSwan game.

  Voor het complete pakket van hardware plus 7 complete games zit ik te denken aan een richtprijs van €75. Bieden mag altijd natuurlijk, maar veel lager dan dit zal ik niet gaan: het is al minder dan de helft van wat ik er een jaar of 7 geleden voor heb gegeven.

  Foto's:

  Verder nog te koop, de restanten van mijn NES en SNES collecties. Dit betreft een kale SNES met twee controllers, een kabel met tulp-aansluiting en een extra kabel om de SNES via een ouderwetse kabel aansluiting met de TV te verbinden. Geen stroomkabels. Verder nog 4 games, te weten Unirally (Compleet, Spaans doos/boekje), International Superstar Soccer en TinTin au Tibet.

  SNES verkocht, alleen de games zijn nog over!

  Voor de NES heb ik nog 5 games, namelijk Robocop, Solstice, Star Wars en de 3-in-1 game Super Mario Bros./Tetris/Nintendo World Cup. Allemaal zonder papierwerk. Verder nog drie luxe doorzichtige beschermhoezen. Ten slotte nog een Magic Key Game Convertor om import games te kunnen spelen op een Europese NES. Nooit uit de verpakking geweest dus geen idee of het goed werkt.

  Alles mag weg voor een zacht prijsje (liefst alles of zoveel mogelijk in een keer ^_~) dus bied maar wat.

  SNES met kabels, Donkey Kong en Arkanoid verkocht.

  Foto's:
Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren