1. [TK] God of War III: Media Kit (UNIEKE VERPAKKING)

Re: [TK] God of War III: Media Kit (UNIEKE VERPAKKING)

Beste mensen,

Erg bedankt voor jullie aandacht voor mijn verkoop object en voor de biedingen (momenteel €60,-). Vanaf vandaag bied ik deze Media Kit internationaal aan via Ebay. Dit loopt 10 dagen lang, dus dat is de tijd dat mijn advertentie ook hier nog blijft staan.

Met vriendelijke groet,
B. Lodewijk.
 • Beste mensen,

  Erg bedankt voor jullie aandacht voor mijn verkoop object en voor de biedingen (momenteel €60,-). Vanaf vandaag bied ik deze Media Kit internationaal aan via Ebay. Dit loopt 10 dagen lang, dus dat is de tijd dat mijn advertentie ook hier nog blijft staan.

  Met vriendelijke groet,
  B. Lodewijk.
 • Het is niet toegstaan om je advertentie buiten eBay om te verkopen. Je bent wettelijk verplicht het object aan de hoogste bieder op eBay te verkopen.

  Biedingen op andere sites hebben dus geen zin.
 • Topic Boost !!
 • Advertentie staat nog 7 dagen op Ebay en dus ook hier. Iemand nog hoger dan €75,- ?
 • Thanks voor de verhelderende (en flinke) lap tekst Bram. Ik doe je hierbij een bod van €75.
 • Je laat het wel overkomen alsof je er een kapitaal voor wilt hebben, nu ben ik wel benieuwd. Je moet toch wel een richtprijs in gedachten hebben?

  Het zit eigenlijk zo. Ik heb deze media kit dus gekregen door het winnen van een prijsvraag. Dit was voor mij zeer onverwacht en toen ik het éénmaal binnenkreeg was ik benieuwd naar de waarde hiervan. Echter betreft het een editie speciaal voor de 'game press' dus is er niet zo makkelijk een prijs te vinden. Wel heb ik gekeken naar andere aanbieders en dit zijn er maar drie. Deze drie andere aanbiedingen staan allemaal op Ebay: http://shop.ebay.nl/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1313&_nkw=god+of+war+media+kit&_sacat=See-All-Categories

  Zoals je kunt zien worden er zeer hoge prijzen voor gevraagd met als goedkoopste ééntje uit België waar maar liefst €315,- voor gevraagd wordt en met een startbod van €100,-. Nu is het niet raar dat er nog geen biedingen hebben plaats gevonden bij deze personen vanwege de hoge prijzen die zij er voor vragen.

  Laat ik dus duidelijk zijn dat ik er niet zo'n kapitaal voor vraag als mijn mede-aanbieders doen maar uiteraard wil ik er wel iets leuks aan over kunnen houden. Daarom heb ik een bepaalde tijd in gedachte dat ik deze aanbieding laat gelden. Tot nu toe is het hoogste bod €60,- en ik wacht dus nog totdat ik er van uit kan gaan dat er niet meer wordt geboden of totdat de tijd om is die ik in gedachte had. Nu ben ik zeer zeker bereid om dit pakket daadwerkelijk te verkopen en vandaar dat ik het dus ook aanbied. Het is dus niet de bedoeling dat ik slechts aan het kijken ben wat mensen er voor zouden willen geven maar ik zal aan het eind van de rit wel duidelijk de vraag aan mijzelf stellen van: wil ik het voor deze prijs verkopen of kan ik dan beter zeggen, ik houd het zelf en heb dan zelf ook eens een Speciale Editie ergens van. Maar omdat ik de serie God of War wel goed vind maar het niet helemaal in mijn straatje thuishoort kan ik er misschien ook iemand anders blij mee maken en ik zal er niet om liegen dat het dan mooi is er zelf ook iets aan over te houden.

  Het komt er dus op neer dat ik er niet een kapitaal voor zal vragen maar dat ik wel het nut wil inzien van de verkoop. Je moet je ook bedenken dat het in dit geval niet zo zeer om het spel gaat (natuurlijk gaat het daar ook wel om) maar meer om het kistje gaat met wat daarin zit. Ondanks deze lap tekst met uitleg kan ik goed begrijpen dat dit je vraag nog steeds niet beantwoord maar ik zou het eerlijk waar niet weten wat ik hiervoor mag/kan vragen, ik kan echter wel een afweging maken na dat er een bieding is geweest van, ik wacht nog even of van ja, dit lijkt mij wel een goede prijs hiervoor wetende dat ik er niet veel meer uit zou kunnen halen.

  Met vriendelijke groet,
  B. Lodewijk (FrozenOne-94)
 • Je laat het wel overkomen alsof je er een kapitaal voor wilt hebben, nu ben ik wel benieuwd. Je moet toch wel een richtprijs in gedachten hebben?
 • Dan bied ik bij deze 60 euro. Mocht je interesse hebben in een ruil met GoW III standaard (sealed) met bijbetaling sta ik daar natuurlijk ook voor open.
 • Er staan nu ook zelfgemaakte foto's bij mijn advertentie. Kijk maar bij de onderste drie linken van mijn oorspronkelijke bericht.
 • Foto misschien?

  Sorry, je hebt helemaal gelijk. Ik heb even een link neergezet waar het pakket te zien is. Morgen zal ik zelf foto's maken en erbij zetten.
  Thnx, ziet er tof uit! :)
 • Foto misschien?

  Sorry, je hebt helemaal gelijk. Ik heb even een link neergezet waar het pakket te zien is. Morgen zal ik zelf foto's maken en erbij zetten.
 • Foto misschien?
 • Ik bied 50 euro. De game is immers alweer een tijdje uit.

  Dat snap ik, maar het gaat er uiteindelijk om dat dit een zeer gelimiteerde uitgave is uiteraard. ^_^
 • 55
 • Ik bied 50 euro. De game is immers alweer een tijdje uit.
 • Hierbij bied ik de zeer gelimiteerde editie aan van God of War III. Deze zogenaamde 'Media Kit' is speciaal gemaakt voor de game journalisten. Vandaar dat er slechts enkele honderden beschikbaar van zijn wat dit een ware collector's item maakt.

  De gehele doos is gemaakt van hout met een unieke hand geverfde rode streep op de voorkant. Dit wil dus zeggen dat de rode streep op iedere doos anders is en dit maakt elke uitgave uniek. De doos is 25 cm lang, 20 cm breed en 4,5 cm hoog. Als je de uitschuifbare bovenkant verwijdert kom je als eerste een vouwblad tegen met uitleg over de 'key features' van het spel met illustraties en afbeeldingen. Onder dit vouwblad zit een soort van bak die is opgedeeld in 3 compartimenten.

  In één hiervan zitten kleine kaartjes (6 stuks) met het God of War III logo op de achterkant en op de voorkant een illustratie. Afmetingen van deze kaartjes zijn 7,4 cm x 11,9 cm. Bovenop de kaartjes ligt een metalen munt met het gezicht van Kratos erop. Deze heeft een diameter van 3,6 cm.

  In de linker compartiment ligt een kleine - soort van - poster met een 'bebloed stukje touw' eromheen.

  Dan is er nog één gedeelte over in de bak en hierin bevinden zich zowel het spel als een dvd met daarop screenshots, artwork etc. van het spel.

  Dus kort samengevat is dit wat het pakket inhoud:

  * Houten doos als verpakking;
  * Geïllustreerd vouwblad met enkele aantekeningen van het spel;
  * Kaartjes met hierop illustraties (6 stuks);
  * Metalen muntje met hierop het gezicht van Kratos;
  * Kleine poster;
  * Het spel;
  * Een dvd met artwork (en meer) van het spel.


  Indien u meer informatie wilt of foto's doorgestuurd wilt krijgen kunt u via de mail contact op nemen. Biedingen kunnen tevens via mail of met een PM. Als u interesse heeft verzoek ik u om het spel op te komen halen i.p.v. het te laten verzenden zodat beide partijen tevreden kunnen zijn.

  Om af te sluiten wil ik graag zeggen dat ik de doos slechts open heb gemaakt om te kijken wat erin zit. Ik heb deze speciale editie namelijk gewonnen een aantal dagen geleden. Dit wil dus zeggen dat het spel verder nog nooit is gespeeld en alles dus nog in nieuwstaat verkeerd.

  Met vriendelijke groet,
  Bram Lodewijk.

  E-Mail: B.Lodewijk@live.nl

  P.S. afbeeldingen zijn hier te bekijken:

  Link 1: Afbeeldingen van het internet
  http://www.flickr.com/photos/playstationblogeurope/4444707401/in/photostream/

  Link 2 t/m 4: Zelfgemaakte foto's

  http://www.mijnalbum.nl/index.php?m=fto&a=73&id=209584327&key=4G3VIZJC
  http://www.mijnalbum.nl/index.php?m=fto&a=73&id=209584276&key=PSXPOTS3
  http://www.mijnalbum.nl/index.php?m=fto&a=73&id=209584236&key=WEIKOC3W

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.