1. [TK] iPad 32GB wifi + 3G

Re: [TK] iPad 32GB wifi + 3G

Ik gebruikte hem eerst voor werk en school en om af en toe spelletjes op te spelen. Dit scheelt enorm met meezeulen van boeken en schriften, aangezien alles op de iPad kan. Bovendien synchroniseerd de iPad automatisch met de computer zodat ik altijd up-to-date aantekeningen en documenten thuis kan bekijken, of onderweg op de iPad.

Verder zijn er een ton aan leuke touch games voor iPad, en aangezien het geen extra last is kwa gewicht heb je de iPad in principe altijd bij je.

Ik wil er minimaal 350 euro voor, 400 was richtprijs.
 • Ik gebruikte hem eerst voor werk en school en om af en toe spelletjes op te spelen. Dit scheelt enorm met meezeulen van boeken en schriften, aangezien alles op de iPad kan. Bovendien synchroniseerd de iPad automatisch met de computer zodat ik altijd up-to-date aantekeningen en documenten thuis kan bekijken, of onderweg op de iPad.

  Verder zijn er een ton aan leuke touch games voor iPad, en aangezien het geen extra last is kwa gewicht heb je de iPad in principe altijd bij je.

  Ik wil er minimaal 350 euro voor, 400 was richtprijs.
 • Wat is precies de reden waarom je hem wegdoet? Ben je er nog niet uit wat het toevoegt aan bijvoorbeeld een computer? Dat hoor ik namelijk van veel mensen :P
 • 400 euro is een beetje duur voor een 2e hands iPad (1gen?)
 • Hij is amper gebruikt, en er zit een hoesje bij. Bieden mag je ook altijd doen. :)
 • Ik zit er wel over te twijfelen om er uberhaupt eentje een keer te kopen, maar 400 euro voor een tweedehands vind ik toch iets te veel :P Ik ga dit topic in de gaten houden.
 • Ik doe gewoon een wilde bod :P 150€!
 • Te koop: 32GB Apple iPad 3G + WiFi model

  In zeer goede staat, slechts zeven maanden oud en weinig gebruikt. Het is het model met 32 gigabyte geheugen en mogelijkheid tot zowel WiFi als 3G met een micro simkaart. Slechts één klein krasje wat duidelijk zichtbaar is. Inclusief originele iPad cover/case van Apple. (á €39,99)

  Ook inbegrepen originele verpakking, originele oplader, boekjes etc! Alles wat erbij hoort.

  Draait momenteel up-to-date op iOS 5.0.1.Opsturen doe ik liever niet, maar als u hier de voorkeur aan heeft kan dit, maar eventuele schade is voor de koper. U mag hem altijd even komen bekijken of alles naar behoren werkt, ik ben woonachtig in Beverwijk Noord-Holland.

  €400,-

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren