1. [TK] Zwarte GameCube + 7 Games

Re: [TK] Zwarte GameCube + 7 Games

Dus helaas, het zijn geen 'players choise' versies.

De waarde van zo'n game stijgt juist als het geen players choice zijn ;)
 • Dus helaas, het zijn geen 'players choise' versies.

  De waarde van zo'n game stijgt juist als het geen players choice zijn ;)
 • Mits compleet en onbeschadigd bied ik 75 euro voor Resident Evil 4, Super Smash Brothers, Super Mario Sunsine, Waverace Bluestorm en Pikmin.

  Ik heb hier wat afbeeldingen staan: http://i-cey.net/cube/

  Het is moeilijk te zien, maar resident evil 4 is in absolute nieuwstaat, de rest heeft wat gebruikerssporen op het doosje als lichte krasjes (meenemen naar vrienden) maar de cds zijn in goede staat :). Het doosje van pikmin heeft aan de onderkant een lichte beschadiging.

  Uiteraard kunnen we ook afspreken en dat je dan ter plekke zelf beslists :).
 • Mits compleet en onbeschadigd bied ik 75 euro voor Resident Evil 4, Super Smash Brothers, Super Mario Sunsine, Waverace Bluestorm en Pikmin.
 • RE4 heeft de kraslaag voor de sterren o.i.d. er nog opzitten, mocht dat iemand helpen :).
 • Voor de mensen die graag games willen, ik heb de cube+controllers en memory card verkocht, dus de games kunnen in de verkoop (los). Ophalen op het CS Amersfoort of versturen :).

  Op dit moment heb ik een bod van 15 euro op Super Smash Brothers (Speedcore999)
 • Dat klopt ja.
  Als dat spel in goede staat is bied ik je 15 euro en dan kom ik hem ophalen in amersfoort.
  Is een kwartier rijden voor mij.

  - Genoteerd

  Ik wacht nog even tot zaterdag, dan geef ik mensen met intresse in het totale pakket voor weinig even de tijd. Anders doe ik dit weekend alles los :).
 • Dat klopt ja.
  Als dat spel in goede staat is bied ik je 15 euro en dan kom ik hem ophalen in amersfoort.
  Is een kwartier rijden voor mij.
 • Ik weet niet presies waar players choice voor staat, dus ben even wezen googlen. Als het goed is staat er dan heel erg groot bovenaan 'players choise' ipv 'nintendo gamecube' wat al mijn spellen hebben. Dus helaas, het zijn geen 'players choise' versies.
 • Je hebt alleen maar toppers. €150,- is een goede prijs voor het pakket.
  Dit is trouwens geen bod, heb zelf een GC, maar wilde even zeggen wat je ongeveer kan verwachten. Yam_Erik zit er zwaar naast. Omdat een cube met twee controllers meestal weggaat voor €70,-. Met memorycard ongeveer €75,-
  Voor Resident Evil 4 krijg je maximaal €32,50. Wie er €40,- voor betaald tweedehands, is gek of heeft niet verder gekeken. Verder ben ik het eens met yam_erik.
 • Losse verkoop zit ik opzich ook niet mee, kost wel wat meer moeite maar dan ga ik dus niks meer langsbrengen. Dan word het ophalen in Amersfoort (wil ik best wel wat rondrijden) maar niet in utrecht, of via de Post. Alhoewel mijn voorkeur uitgaat naar alles in 1x :).
 • veel te weinig, ik heb zelf geen interesse, maar voor Resident Evil 4 alleen al kan je 40 euro krijgen. De rest van de games 15 per stuk op een enkeling na zoals RE zal 10 euro zijn. Dan de Gamecube met controllers nog voor ongeveer 90 euro. Dus je komt op zo'n 175 euro uit. Los verkopen levert uiteraard meer op dan in een pakket. Voor dit pakket daalt de waarde sowiezo al naar 150 euro.
 • Zwarte Nintendo Gamecube
  + 2 zwarte controllers
  + Kleine memorycard

  en uiteraard 7 games:
  - Resident Evil
  - Resident Evil 4
  - Time Splitters 2
  - Super Smash Brothers
  - Super Mario Sunsine
  - Waverace Bluestorm
  - Pikmin .|.

  De games zijn compleet met boekjes/doosje, de gamecube heb ik wel de documentatie van maar niet de doos (toen vond ik het onnozel om het te bewaren…). Ach ik ben geen echte gamer (maar re4 blijft geweldig), vroeger zaten we vaak met vrienden een avondje te gamen maar tegenwoordig is het zuipen in de stad of monopolie (wat leuker is :)).

  Ik woon in Amersfoort, maar ben met de trein ook wel bereid om bijv. naar Utrecht te komen o.i.d. Afin, laat maar horen :).

  Op dit moment heb ik een bod van 100 euro voor het complete spulletje, ik heb niet enorm veel begrip van waarde met betrekking tot dit soort spul dus ik hoor graag jullie mening erover.
 • Is die Smash Brothers Players choice ?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren