1. [TK]PSP ZONDER dode pixels (pas half juli leverbaar)

Re: [TK]PSP ZONDER dode pixels (pas half juli leverbaar)

waarom gooien al die gasten die hun PSP verkopen het toch in het PSP forum… :S
 • waarom gooien al die gasten die hun PSP verkopen het toch in het PSP forum… :S
 • Mjah.. ik denk toch echt dat je hem te laat ondekt heb.. 1 dode pixel is sowieso al redleijk onzichtbaar op een psp aangezien de resolutie erg hoog is.. je hebt er zo ongeveer een vergrootglas voor nodig en een witte achtergrond :p
 • Ga lekker off topic ofzo!

  Waarom laten jullie dat menneke niet gewoon zijn psp verkopen ipv al dat geblaat

  ik post niet meer dan mijn mening en ervaring en daar zit dus geen geblaat bij……
 • Ga lekker off topic ofzo!

  Waarom laten jullie dat menneke niet gewoon zijn psp verkopen ipv al dat geblaat
 • van een dodepixeloze scherm
  fijn dat je ze daar eerst ff controleert maar bij mijn samsung tft scherm kreeg ik 'n dode pixxel 2 maanden naardat ik hem kocht
  dusSsSsSs

  het kan natuurlijk ook dat ik hem pas 2 maanden te laat heb ondekt
  maar dan moet ik me tog sterk vergissen
 • China :S hong kong ofzo want in china verkopen ze volgensmij geen PSPs.. dat is dus ook geen value pack of wel? Naja als jij voor 200 euro psp zonder dode pixels wilt verkopen moet je dat vooral doen.. er zijn veel mensen die dat zouden willen (denk ik), de japansa psp kost trouwens ook maar 160 euro (niet value pack).

  Maarja voor wie er nog geintereseerd is om een psp value pack in perfecte staat te ontvangen 50 dagen voor de launch hier in europa voor 250/270 euro (of meer als je er iets bij wilt uit new york wat niet al te groot is) moet gewoon een mailtje sturen naar mcvdgeest@walla.com.. als je een tel nummer wil vraag daar dan naar :)..

  Als je liever wacht tot de europeese launch op 1 september voor 250 euro kan je dat ook doen, maar als je er nog games bij wilt zal wachten op de launch wel een stuk duurder uitkomen dan via mij bestellen met games erbij,
  aangezien ze hier 50/60 euro gaan kosten en je ze via mij voor 30/39 kan krijgen (nogmaals ik verkoop games niet apart omdat ik geen winst maak op de games zelf.. tenzij je er meer voor wilt betalen)..
 • hmm minder dat aanbod van je…

  ik kon hem meenemen uit china (japanse versie) voor 200 e ook geheel zonder dode pixels en elk spel voor 22 e

  inderdaad incl imporkosten en shizzle
 • Thx.. vond het ook wel redelijk irritant dat ie mijn psp value pack omschrijving zat af te kraken.. Niet ieder is zo een ub3r l337e whizzkid die alles weet van alle gaming related stuf.. dat ie er nou zo'n probleem van maak dat ik het voor het gemak van de gewone mensen ff een beschrijving bij zit vind ik moeilijk te begrijpen :s

  Maarja genoeg hierover.. Ik hoop dat mensen nog geïnterreseerd zijn in mijn aanbod.. zo niet, kan ik ze ergens anders ook nog wel verkopen :)
 • xtaz waarom post je hier? MC-g probeert hier gewoon iets voor te stellen waar beide partijen profijt van hebben. waarom jij dat dan gelijk weer totaal de grond in moet boren? als het jou geen goed aanbod lijkt post dan gewoon niet!
 • quote: dat spiderman2 niet bij alle psp's gaat zijn in europa, is bull.
  je zal vanaf 1 september je psp kunnen registreren, je geeft je gegevens in op yourpsp.com (dat zal pas gaan vanaf 1 september dus), en dan krijg je de umd opgestuurd bij je thuis.
  mensen die willen bedriegen en hun japanse of amerikaanse psp willen registreren : gaat niet. je zal hoogstwaarschijnlijk je code van je psp moeten geven, daaruit zien ze dan dat hij europees is.


  Ik zeg nog letterlijk dat spiderman 2 niet DIRECT bij de europese release zit en dat je hem moet NAVRAGEN… zo ongeveer precies wat jij nu omschrijft…lees AUB eerst goed voor je mensen beschuldigd van BULL..

  Wat ik trouwens wel nog moet melden is dat ik te horen heb gekregen dat spiderman 2 alleen bij de eerste miljoen PSPs zat en er zijn er inmiddels al meer dan een miljoen over de toonbank gegaan dus de kans is klein dat die nog in mijn aanbieding zit.

  midden in de vakantie, dat is dus 1 augustus.

  Kan je nou echt niet lezen xtaz???? lees de titel eens voor je een topic opent…… half juli zal ik dus de PSP's leveren zo'n anderhalve maand voor de europeese release……

  En ik heb toch niet gezegt dat ik m'n centen wil voor ik op vakantie ga :S ik dacht dat ik wel redelijk duidelijk heb uitgelegd waarom ik het zo vroeg post (voor twijfelende importers, om zoveel mogelijk reacties te krijgen zodat ik van te voren zeker weet dat ik niet straks met 4 PSPs naar huis ga die ik niet kan verkopen ofzo).
  Naja als je niet in wilt gaan op dit aanbod moet je maar gewoon niet reageren, en ik heb maar een mobiele nummer jah….ik kan ook nog wel een tweede verzinnen als je dat zou willen….

  En 299 euro voor een pixelperfecte ongebruikte psp met een GAME NAAR KEUZE twee maanden voor de Europese release is dus WEL een goed aanbod (heb ff op speurders gekeken)

  Maar je krijgt hem dus anderhalve maand voor de europeese release en kan er dus nog lekker in de vakantie mee gamen :)

  !ik wil trouwens ook wel een psp value pack voor 250 euro verkopen maar bij die prijs moet je betalen voor ik hem koop in New York (ik heb niet genoeg geld om er zelf 5 of meer mee te nemen)
 • Laat me raden ?
  Jij wilt de centen natuurlijk voordat je op vakantie gaat , je hebt hem dan slechts een paar weken voor de launch zonder garantie voor 15 € minder als waar je hem nu ook al voor kan krijgen .
  Wat een Superaanbod o_0


 • dat spiderman2 niet bij alle psp's gaat zijn in europa, is bull.
  je zal vanaf 1 september je psp kunnen registreren, je geeft je gegevens in op yourpsp.com (dat zal pas gaan vanaf 1 september dus), en dan krijg je de umd opgestuurd bij je thuis.
  mensen die willen bedriegen en hun japanse of amerikaanse psp willen registreren : gaat niet. je zal hoogstwaarschijnlijk je code van je psp moeten geven, daaruit zien ze dan dat hij europees is.


  270euro of 299/308 met spel erbij
  het psp value pack bevat
  -psp zelf
  -SPIDERMAN 2 umd (bij de release hier in september moet je die navragen en zit die er niet direct bij)
  -PSP Memory Stick Duo 32MB (game saves, mp3 of korte filmpjes) no shit, je meent het!
  -PSP Headphones met afstand bediening,
  -PSP Soft Case & Hand Strap,
  -PSP AC Adapter (100V - 240V, 50/60Hz, werkt wereldwijd),
  -the PSP Battery Pack

  Dus voor 20 euro meer als de europeese release heb je: je psp maanden voor de release en GEEN DODE PIXELS

  mooie reclame hoor… OH MY


  ik kan hem pas midden in de zomervakantie leveren dus je moet zelf kijken waneer je hem nodig hebt ).

  midden in de vakantie, dat is dus 1 augustus. waarom zeg je dan dit :

  Dus voor 20 euro meer als de europeese release heb je: je psp maanden voor de release en GEEN DODE PIXELS

  en eeuh, wie zegt dat je maar 1 gsm nummer hebt?


  nou niet boos worden hoor
 • Nou ik denk dat dat is omdat de psp nog niet uit is.. Daarom is er hierzo meer vraag naar enzo en is het wat anders dan bijvoorbeeld een gc te koop zetten in het gamecube discussie forum.
  Het zit namelijk zo dat op het psp forum heel wat mensen zonder psp zitten die er toch in geinterreseerd zijn (duh) en er een willen hebben. ze moeten echter nog wachten tot 1 september en ik denk dat ze mss niet in het xchange forum rondhangen. De mensen op het gc forum die een gc willen hebben er echter allemaal al een dus daar lijdt het alleen tot irritatie zet je daar je hardware te koop
 • Mjah vond dit bestwel psp related maar je hebt gelijk :P.. Als het echt een probleem is.. kan een mod hem dan moven?
 • uit je profiel :P

  Beroep eh.. vwo4?


  je bent hier niet de slimste…
  voor dit soort dingen hebben we hier een Xchange forum om dingen aan te bieden…
  dus graag daarheen verplaatsen
  of er animo is… dat is een 2e verhaal ;}
 • Mijn excuses dat ik dit zo vroeg post, dit doe ik omdat er misschien nu al mensen zijn die een psp voor de zomervakantie willen en hem dus willen importeren (ik kan hem pas midden in de zomervakantie leveren dus je moet zelf kijken waneer je hem nodig hebt ^_^' ).
  Ik ga naar New York dus daar kan ik een paar PSPs kopen en dan meenemen naar Nederland. Ik verkoop ze voor 270(incl invoerrechten) en ben ook bereid om voor aankoop even te checken of er GEEN DODE PIXELS op het scherm zitten. Je mag er ook een game naar keuze bij maar dat brengt de kosten omhoog tot 299 of 308 afhankelijk van het spel (de spellen kan ik zonder invoerrechten wel mee krijgen).

  Als je hem importeert is de kans groot dat er een of meerdere dode pixels zijn en dat zou zonde zijn van dat mooie schermo_0 . Als je wil dat ik nog wat andere controle's doe kan ik dat ook doen. Zoals ik al zei zal het nog wel een tijdje duren voor ik ze kan leveren en misschien start ik dan wel een nieuw draadje.

  270euro of 299/308 met spel erbij
  het psp value pack bevat
  -psp zelf
  -SPIDERMAN 2 umd (bij de release hier in september moet je die navragen en zit die er niet direct bij)
  -PSP Memory Stick Duo 32MB (game saves, mp3 of korte filmpjes)
  -PSP Headphones met afstand bediening,
  -PSP Soft Case & Hand Strap,
  -PSP AC Adapter (100V - 240V, 50/60Hz, werkt wereldwijd),
  -the PSP Battery Pack

  Dus voor 20 euro meer als de europeese release heb je: je psp maanden voor de release en GEEN DODE PIXELS :D

  Als je wil dat ik ook nog wat xtra's koop voor je psp (grotere mem stick of andere headphones ect)
  Kan ik die ook kopen.

  P.S Als je het niet helemaal vertrouwd maar toch geïnterreseerd ben.. stuur dan gewoon een mail met je handelsvoorwaarden enzo er in:) We kunnen bevoorbeeld doen dat je eerst 30 euro stuurd en ik stuur dan de batterypack en dan betaal je de rest en stuur ik ook de rest. Ook ben ik bereid fotos te maken (van een dodepixeloze scherm :D) en wil ik ook wel me mobiele nummer geven.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren