1. [TK/TR] Xbox 360 + Kinect + veel games

Re: [TK/TR] Xbox 360 + Kinect + veel games

Hij was wel grappig. Kon het me trouwens ook haast niet voorstellen. :)
 • Hij was wel grappig. Kon het me trouwens ook haast niet voorstellen. :)
 • Sorry hoor, maar is dit niet een 1 april grap ?! Zo niet, succes !
 • Hey mods deze mag wel dicht. Het was een 1 april grap! Tuurlijk verkoop ik mijn Xbox 360 niet voor een ps3!!! :lol:
  Verwijder hem niet want de post was best wel awesome al zeg ik het zelf.
 • Ik moest lachen <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />
  Ja ik vind het zelf ook beter dan die 'grap' op de frontpage.
 • Ik moest lachen :D
 • Sorry hoor, maar is dit niet een 1 april grap ?! Zo niet, succes !
  Huh is het vandaag 1 april?
 • Nee sorry, die heb ik niet. Heb nog wel een PlayStation Vita keycord. Kun je de PS Move aan hangen denk ik
 • Alleen als er Hello Kitty Island Adventure 2 bij zit, niet deel 1 want die was ruk.
 • Maar ben je geinteresseerd?
 • Nice try.
 • Hey jongens ik verkoop of ruil mijn Xbox 360 + Kinect en alle games die erbij zitten aangezien ik geld nodig heb om een PlayStation 3 te kopen. Ik ben die stabiele internetverbinding namelijk meer dan ZAT. Ik wil mijn hele Xbox pakket eventueel wel ruilen tegen het volgende:

  Ik wil graag ook de multiplayer chaos-game: MAG (is die game uberhaubt wel 256x verkocht?) en het grafische hoogstandje SOCOM: Confrontation van de talentvolle studio met potentie: Zipper Interactive.

  Daarnaast lijkt het met oh zo vet om een film te kijken waarbij ik af en toe op wat knoppen moet rammen, zodat ik niet ondertussen chips kan eten. Dus Heavy Rain wil ik ook graag hebben.

  En aangezien ik heel creatief ben, wil ik mijn eigen levels ontwerpen met LittleBigPlanet en ModNation Racers. Ik heb een saai leven, dus lange laadtijden maken me niet uit. Ik heb ook zat tijd om eerst door 2 miljoen kut levels te gaan voordat ik eindelijk eentje vind die redelijk te spelen is.

  Om de ware Indiana Jones in mij te vinden zoek ik ook naar Uncharted. Ik moet om mijn budget denken, dus hoef alleen Uncharted 1. Maar zeg nou zelf, er zit toch geen vernieuwing in het tweede en derde deel. Dus vandaar dat ik het alleen met de eerste kan doen.
  Omdat ik ook een patriot ben, moet ik die middelmatige shooter uit mijn vaderland ook hebben. Welke maakt me niet uit, ik ga het toch niet spelen.

  Had ik jullie al verteld dat ik enorm veel van Japanse auto's houdt? Ik bedoel, alle vette supercars komen uit Japan nietwaar? Daarom wil ik ook graag Gran Turismo 5. De Nissan SKYLINE is namelijk mijn favoriete auto en wil ze alle 44(!!!) hebben. Want ze zijn allemaal heel verschillend enzo.
  Volgens mij is er ook nog een FPS voor de ps3 die ook helemaal niks speciaals doet, maar die wil ik ook hebben. Resistance heet die game ofzo.

  Zoals ik al aangaf verkoop ik mijn Kinect er ook bij. Veels te vermoeiend. Ik zoek daarom ook een PS Move. Twee PS Moves eigenlijk, want aan 1 heb je niks. Ik heb geen idee of hier wel games voor zijn, ik hoor er namelijk helemaal niks meer over, maar ik kan de controller altijd nog als zaklamp gebruiken.

  Mocht je nog andere games hebben dan moet je het even laten weten.

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.