1. Verkopen op Ebay

Re: Verkopen op Ebay

Zeker gewonnen op Facebook met de middernacht actie ?
 • Zeker gewonnen op Facebook met de middernacht actie ?
 • Nee sorry, ik heb geen PlayStation 3. Ik zou er wel een willen maar ik heb er geen tijd voor naast een Xbox 360 en DS. ;)
 • Oké ik zal het proberen. Bedankt voor de tip. En het gaat om de collectors edition van uncharted 2. De perseditie. Kopen ;)?
 • Je hoeft niet per sé een creditcard aan je PayPal account te koppelen. Je krijgt wel vaak meldingen dat het handiger is omdat PayPal accounts die aan een creditcard gekoppeld zijn meteen het geld versturen. Zonder gekoppelde creditcard duurt het een paar dagen langer.

  Zo heb ik afgelopen vrijdag iets gekocht op eBay en het geld komt pas dinsdag of woensdag bij de verkoper aan omdat ik alleen mijn ABN Amro bankrekening heb gekoppeld aan mijn PayPal account.

  Het is dus verder geen probleem, maar hou er rekening mee dat transacties een flink stuk langer kunnen duren waardoor je dus langer op een bestelling moet wachten.

  En wat voor een Collector's Editon is het? :P
 • Hey,

  Ik wil een collectors edition verkopen op ebay. Ik wil hiervoor een paypal account i.c.m mijn bankrekening. Nadat ik mijn account had aangemaakt moest ik hem activeren. Tot mijn grootste verbazing vraagt ie om een cc. Mijn vraag is dus kan ik dit ook doen zonder cc en hoe moet dat.

  Alvast bedankt

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren