1. 2 nieuwe X360 games

Re: 2 nieuwe X360 games

Saint's Row is dus een soort van GTA, das leuk! <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />
die screens op www.xboxyde.com zien er goed uit.

onee, dat was frame city killer ofzo, maar die is ook mooi <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" /> en ook een soort GTA.

ja idd, de vrijheid in dat spel spreekt me wel vet aan
 • Saint's Row is dus een soort van GTA, das leuk! <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />
  die screens op www.xboxyde.com zien er goed uit.

  onee, dat was frame city killer ofzo, maar die is ook mooi <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" /> en ook een soort GTA.

  ja idd, de vrijheid in dat spel spreekt me wel vet aan
 • Saint's Row is dus een soort van GTA, das leuk! :D
  die screens op www.xboxyde.com zien er goed uit.

  onee, dat was frame city killer ofzo, maar die is ook mooi :D en ook een soort GTA.
 • Waarom een spel kopen alsik het in het echt ook kan….
 • MOET HIER ALWEER EEN NIEUWE TOPIC VOOR KOMEN
  ALS DE E3 KOMT HEBBEN WE STRAKS 1000 TOPICS<img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" /><img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" /><img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />

  999! WANT DAN IS DEZE ER AL!! HAHAHHAHAHAHAHA -_-'
 • MOET HIER ALWEER EEN NIEUWE TOPIC VOOR KOMEN
  ALS DE E3 KOMT HEBBEN WE STRAKS 1000 TOPICS:D:D:D
 • yeah nigga!
 • vandaag zijn er 2 nieuwe x360 games aangekondigd, als eerst een tweede wereldoorlog shooter; The Outfit

  Ontwikkelaar Relic Entertainment en uitgever THQ hebben vandaag het Tweede Wereldoorlog spel The Outfit aangekondigd. In The Outfit zal je weer tegen de nazi’s moeten vechten, deze keer in squad’s. Het spel zal op de Xbox 360 verschijnen.
  Er verschijnen verschrikkelijk veel shooters op de markt, die de speler in de Tweede Wereldoorlog zetten. Voor de Xbox 360 werd eerder al Call of Duty 2 aangekondigd, nu krijgen we met The Outfit nog een keer deze verschrikkelijke oorlog voor de kiezen. Jack Sorensen, van THQ, noemt The Outfit een goed voorbeeld van een spel dat alleen mogelijk is met de Xbox 360 technologie. Explosieve actie, squad’s en veel strategie is wat het spel de speler biedt.

  Als leider van een squad zal je uit drie verschillende persoonlijkheden kunnen kiezen. Elk met zijn eigen mogelijkheden. Met je squad zal je missies moeten uitvoeren die afwisselen van ‘zoek en vernietig’ tot gigantische slagvelden. Met The Outfit probeert Relic een heel filmachtig spel te maken, waarin de speler goed moet nadenken voor dat hij actie onderneemt. Met twaalf singleplayer missies en een Xbox Live multiplayer component moet de speler een solide spel in handen hebben.

  Deze week zullen we ongetwijfeld meer horen van deze titel, eind dit jaar moet The Outfit al in de winkels liggen!


  het 2de spel is van THQ; Saints Row, een gangster game..

  Saint’s Row is een nieuw spel voor de Xbox 360 van uitgever THQ en ontwikkelaar Volition, waarin je als speler de ultieme vrijheid moet krijgen. Het idee van een zandbak waarin je alles kan en mag doen. Alleen nu niet met schepjes en zandtaartjes, maar vier gangs die de macht over de straten willen.
  In Saint’s Row neemt de speler de rol aan van een lid van de Third Street Saints. Een gang die de straten wil veroveren om zo de macht te krijgen van de stad Still Water. Waarin de speler in de meeste spellen een bepaalde weg moet volgen in een lineair verhaal, zal je in Saint’s Row je eigen keuzes moeten maken. Je zal alle vrijheid hebben om te doen wat je wil.

  Het spel wordt gespeeld via een derde persoon’s aanzicht en zal zicht vooral richten op de actie. Toch zal het spel ook wat adventure elementen bieden. Met de sfeer van gangs en steden haken THQ en Volition in op het succes van spellen als Grand Theft Auto: San Andreas. Het spel zal dit jaar nog uitkomen op de Xbox 360 en via de E3 deze week, zullen we ongetwijfeld meer horen en zien van deze titel!

  Ik denk dat Siant's Row een typisch spel voor KaaS is

  bron: xbw

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren