1. 3d proggie gezocht

Re: 3d proggie gezocht

hmm mja maark had wel begrepen uit ene paar verhaaltjes op internet dat er wel proggies voor waren maar ik wil meer dan aleen maar plaatjes in 3d zetten.
  • hmm mja maark had wel begrepen uit ene paar verhaaltjes op internet dat er wel proggies voor waren maar ik wil meer dan aleen maar plaatjes in 3d zetten.
  • sorry om dat gene te krijgen wat jij wilt dus dat je zon bril op moet je moet als het goed is met 2 cameras hebben gefilmt die precies hetzelfde vastlegde. Vervolgens had je het naar de pc kunnen zetten en dan laten splitsen (dus die hoofdkleuren blau,groen rood) en dan had je de 2 afzonderlijke video opnames kunnen editen zodat je zon bril op moet. Maar mischien weet iemand anders hoe het moet.
  • hoi ik zoek een programma zodat je images/filmpjes/games van 2d naar 3d kan zetten zodat als je een 3d bril opzet de image laat maar zeggu uit je pc ziet komen. ik heb ook al op google gezocht maar kon niet echt fantastische proggies vinden misch dat jullie wel een proggie weten? en weten jullie of het ene beetje werkt dat 3d?

    alvast bedankt ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren