1. A Boy and His Blob

Re: A Boy and His Blob

Vind hem wat tegenvallen :P
 • Vind hem wat tegenvallen :P
 • Je hart heeft de game gestolen? <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Fuck… :lol:
 • Heb geen idee wat ik van de game moet verawchten, maar ben benieuwd :P
 • Je hart heeft de game gestolen? :P
 • Zeker een aanrader! Deze game heeft mijn hart echt wel gestolen. Fantastische game :)
 • Wil hem eens gaan spelen vandaag, nooit eerder aan begonnen.

  Een aanrader? :P
 • Ze hebben hem ook 2e hands liggen voor 9,99. Damn…koopje voor deze game !
 • Deze game net besteld bij Nedgame voor maar 14 euro. Met 2, 50 verzendkosten dus 16,50. Erg mooie prijs, moet ik zeggen. Het is wel een tijdelijke aanbieding, dus niet te lang wachten. Ik ben benieuwd of deze game wat is. Ik heb in ieder geval al heel wat mooie dingen gehoord :)
 • Ik heb hem een tijdje terug al binnen gehad, en ik vind het een zeer vermakelijk spel.
  Ook schattig dat het knuffel-element is toegevoegd, haha. :P Doet me aan Barbapapa denken. *Jeugdsentiment*
 • Ik heb 'em inmiddels ook. Hij idd zeer moeilijk, ben in het eerste level al twee keer dood gegaan. :'D

  De graphics zijn trouwens fantastisch.
 • Heb em ook inmiddels. Vette game. Wel even weer wennen dat je in-game eigenlijk nauwelijks hints krijgt. Had het eerste level voltooid en daar stond ik dan in mn hideout. Geen enkel idee wat ik nou moest gaan doen. Geen blinkende hints, geen pijltjes. Moest alles zelf uitzoeken.. Voelde me als speler eindelijk weer eens serieus genomen :)

  (tot nu toe) trouwens alweer een goeie Wii game die geen gebruik maakt van motion control.
 • Jammer dat het ook zo weinig in de publiciteit komt. Ik wist dus niet dat deze game was uitgebracht. OK, ik volg niet de releaselijsten zo fanatiek.

  Ook valt me op dat deze game niet echt hot is hier gezien de weinige reacties. Het lijkt me echt een pareltje om te aanschouwen op mijn tv.
 • Ach, wellicht wordt het binnenkort beter.

  Winkels halen alleen maar spul binnen waarvan zij denken dat het gaat verkopen. Misschien komt het Amerika effect ook wel hier, sommige ketens daar hebben tegen publishers gezegd dat ze geen interesse meer hebben in mini-game collecties :'D
 • Ik ben het wel met Jalf eens. Nu woon ik ook niet zo ver bij hem vandaan, waardoor het bij mij waarschijnlijk hetzelfde liedje is. ;)

  Maar dan zijn ze gewoon hartstikke kortzichtig allemaal. Of zijn ze nu zo dom dat ze niet verder denken dan hun neus lang is? Wat maakt dat ze zo weinig games in de winkel leggen? Je ziet alleen de casual games idd.. En sowieso zie je van die kindergames wél volop in de winkel liggen. Tja, dan is het ook wel logisch dat, dat beter verkoopt. In speelgoedwinkels veel kinderen, veel casual troep.. Toen internet nog niet zo'n veelgebruikt medium was als in deze tijd, moesten we het alleen maar hebben van de winkels. En ligt het aan mij, of waren de winkels toentertijd wel beter voorzien van goede games?

  Edit: Ik heb hem inmiddels en ik vind hem erg goed. :D Weer puzzelachtig. Doet het altijd goed bij mij.
 • Ach, ik stoor me er niet meer aan.
 • het vreemde daaraan is dat het eigenlijk juist gecreeërd wordt door een TEVEEL aan videogames op bijvoorbeeld die veel risicovollere HD systemen.

  Wie zat er te wachten op zoiets als Rogue Trooper? (de recente titel, niet de comic-game op de Xbox en Wii poort daarvan)
 • Ik weet wel dat er zaken als Media Markt en Game Mania zijn die die games verkopen, maar die zitten doorgaans alleen in de grotere plaatsen. En er zitten hier (in Emmen) iets van 10 verschillende winkels (E-Plaza, Free Record Shop, Dynabyte, Music Store, Bart Smit, V&D, Top1Toys, Dixons, Intertoys en nota bene GameShop Play It) waar games verkocht worden, en die genoemde games verkopen ze bij geen enkele van die winkels.

  Little Kings Story, Muramasa, SpyBorgs, Okami, Sam & Max Episode 1, Broken Sword, Capcom vs Tatsunoko, Harvest Moon Tree of Traquility, A Boy and his Blob, Resident Evil: Darkside Chronicles…

  Zomaar 10 goede tot zeer goede Wii 3rd party games die bij de meeste speelgoedwinkels/electronica zaken gewoon niet verkocht worden. En ik vrees nu al voor titels als Rune Factory en Fragile Dreams…


  Bij alle shops hier is het hetzelfde liedje. Gemiddeld zo'n 100 verschillende Wii games. 80% daarvan is echt pure troep. 15% is 1st party game en de resterende 5% bestaat uit kwalitatief goede/redelijke 3rd party games als FFCC, Tales of Symphonia, The Conduit, Dead Space en Guitar Hero.

  Het is gewoon fucking frustrerend om te zien hoe echt elke PS360 release wel keurig op de dag van release in de schappen te vinden is van elke noemenswaardige zaak die games verkoopt. ZIJN er eindelijk een paar 3rd party Wii games die de moeite waard zijn, dan zijn ze nergens te koop. En nergens te koop betekent automatisch slechte sales. En slechte sales betekenen vaak stopzetting van support of het verleggen van de focus naar… tadaaaa nongames en casual troep.
 • Game mania heeft ze allemaal… LKS, Muramasa, NMH, tatsunoko, a boy and his blob ook gezien,…

  en dan hadden ze FF: CC: CB niet terwijl ik die wel in de bart smit zag :P
 • Bij de Makro en Media Markt verkopen ze ze wel goed. Vooral de Makro, No More Heroes, Little King's Story, Marasuma allemaal daar al zien liggen. Saturn schijnt ook goed te zijn.
 • Ja, ik vind in de winkels sowieso vaak weing leuke Wii-games staan. Alleen die voor de casual-gamers. Je bent bijna al verplicht je games via internet te kopen. Want ergens anders vind je ze zelden. Ja, misschien in Amsterdam, maar ik ga niet eerst 50 euro voor de trein dokken om daar te komen. ;) Dan liever de 2,- verzendkosten. :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren