1. aankoop tweede hands PS3

Re: aankoop tweede hands PS3

het is jouw beslissing maar ik adviseer om een nieuwe te kopen, ze zijn niet zo duur meer en je hebt alle garantie
 • het is jouw beslissing maar ik adviseer om een nieuwe te kopen, ze zijn niet zo duur meer en je hebt alle garantie
 • Ik zelf zou ook voor een nieuwe gaan
  Dan ben je al zeker dat het zou moeten werken en heb je nog de voledige garantie
 • Nee ik zou het niet doen. Het minieme prijsverschil weegt niet op tegen de risico's van een console die wellicht al half brak is van binnen en verlopen garantie. Als je zo graag wilt gamen en er dus waarschijnlijk ook games voor koopt, maar op een of andere manier geen geld wilt steken in een fatsoenlijke console die nog volop te krijgen is voor mooie prijzen vraag je eigenlijk om problemen.
 • Ik ben het heel erg eens met Folkert. Ik heb mijn ps3 zelf ook tweedekands gekocht. En inderdaad, als je het niet vertrouwt, niet doen. Maar als het er goed uitziet kun je het best doen, gewoon voor het grote prijsverschil!
 • Ik koop mijn consoles allemaal tweedehands. Zo ook de PS3 anderhalf jaar geleden. Zorg er wel voor dat je de console zelf ophaalt en in werking ziet. Doe een paar testen (bijv. meerdere keren opstarten, een aantal discs afspelen, iets opslaan, draden controleren enz.) en dan maak je je besluit. Vertrouw je het niet, omdat de PS3 bijvoorbeeld een error gaf of je krijgt een slecht gevoel bij de verkoper, doe het dan niet. Ga je er mee akkoord, zorg er sowieso dan nog even voor dat je wat van de prijs afhaalt =]

  Zoals ik al zei, heb ik al mijn consoles/handhelds tweedehands gekocht en ze doen het nog allemaal perfect. Dit geeft natuurlijk geen garanties voor jouw eventuele aankoop. Echter ben ik er van overtuigd als je er wat werk insteekt, dat het allemaal wel meevalt.
 • Tja wat is slim. Ik adviseer je ook om hem in de winkel te kopen. Dit ivm met garantie.
  Of die persoon moet er een kassabon erbij hebben of iets dergelijks. Mocht het geval zijn dat er wat aan mankeert.
  Ik zou het niet doen namelijk. ;)
 • in de winkel zijn ze nog maar 250 euro ik zou het risico niet nemen
 • Hallo

  Ik ben geïnteresseerd om een PS3 te kopen, maar weet niet of het wel slim is om deze in een tweede hands vorm aan te kopen.
  Ik heb een site gevonden waar er een gloednieuwe PS3 aangeboden wordt, maar weet toch niet of dit een goed idee is.

  Aangezien ik geen ervaring heb met online aankopen van tweede hands consoles zou ik graag jullie advies hierover hebben.

  Groetjes
  Karel

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren