1. ABS: THE ULTIMATE GAME

Re: ABS: THE ULTIMATE GAME

zou het dan ook ergens anders op komen?
 • zou het dan ook ergens anders op komen?
 • Ja en dan met de nodige RPG elementen.
 • Dit is behoorlijk oud nieuws tbh… Wel grappig dat hij blijkbaar ook voor xbox360 komt.
 • PC natuurlijk.
 • Klinkt interessant, ben benieuwd naar de uitwerking hiervan. Grand Theft Auto online in principe..
 • Hij komt dan pas in 2007, maar deze game lijkt mij gewoon te vet voor woorden. Kijk het filmpje en bedenk de rest zelf maar.

  link: http://www.xboxworld.nl/game/1109


  QUOTE:

  All Points Bulletin is een Massive Multiplayer Online titel die uit de geest komt van de originele bedenker van de Grand Theft Auto serie. ‘Zijn’ concept zal hij nu voor Webzen vertalen in een online wereld die verdeeld is tussen de Politie en de Bendes, die beide vechten om controle over een enorme stad. De hoofdzaken zijn de ongelimiteerde vrijheid van de spelers om te doen en laten wat ze willen. Bendes zullen overvallen kunnen plegen of andere criminele daden begaan terwijl de politie zijn best zal doen om deze te verijdelen of vallen op te zetten. De winnaars van de dramatische shoot-outs, achtervolgingen, kraken, arrestaties of wat dan ook zal respect en geld verdienen die vervolgens gebruikt kan worden om het speelkarakter op allerlei manieren aan te passen. Het uiterlijk, de wapens, voertuigen en vele anderen voorwerpen en eigenschappen zijn aan te schaffen om je karakter te vormen zoals je zelf wenst.

  Heb je eenmaal de uitrusting die je wenst, dan zul je weer op patrouille moeten in je ‘turf’, ofwel grond, die constant onder bedreiging is van andere spelers die natuurlijk graag jouw stekkie willen overnemen omdat hier de beste voorwerpen te vinden zijn. Het te pakken krijgen van grond wordt uiteraard steeds moeilijker als meer spelers en betere verdediging beschikbaar komt voor de verdedigers. Dit gaat door zelfs als spelers off-line zijn en moet daarom goed in de gaten gehouden worden. Ook is het uiteraard de bedoeling je eigen kenmerken op je grondgebied te plaatsen. Als bende plaats je graffiti en rijdt je rond in ‘gepimpte’ auto’ terwijl de politie vooral eer, teamwork en wapentuig voorop heeft staan. Jij verzint je eigen identiteit en verspreid die in de wereld van APB.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren