1. Ace Combat: Assault Horizon

Re: Ace Combat: Assault Horizon

Opzich wel vet, maar ga niet voor wat skins betalen zoiets hoort gewoon gratis te wezen.
 • Opzich wel vet, maar ga niet voor wat skins betalen zoiets hoort gewoon gratis te wezen.
 • XGN:

  Ace Combat krijgt woensdag Tekken DLC

  Persbericht - Hoeveel hebben een vlieggame en een vechtgame met elkaar gemeen? Op al het geweld na, niet zo heel veel. Toch worden de twee komende woensdag door Namco Bandai samengebracht.


  Het derde pakket met downloadbare content voor Ace Combat Assault Horizon bevat twee nieuwe skins. Die skins staan helemaal in het teken van de Tekken serie. Op de een staat een afbeelding van Jin Kazama en op de ander een van Kazuya Mishima. Beide skins zijn voor het Su-35 Flanker-E vliegtuig.

  Een foto zegt meer dan duizend woorden, dus bekijk hieronder alvast hoe één van de skins eruitziet:


  Dit DLC-pakketje is vanaf woensdag 16 november te downloaden voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Daar betaal je dan 3,59 euro of 600 Microsoft Points voor.
 • Nou ja dat is wel grappig mijn vriendin had de game dus ook meegenomen bij de MM en daar willen ze niet ruilen en ook geen geld terug geven. Beetje dom van mij aangezien ik tegen mijn vriendin had gezegd dat ik de game wil hebben zonder te zeggen dat ik de game zelf ging halen. Dus ze is vanuit het werk meteen naar de MM voor me gegaan. Komt ze thuis en zegt ze hier heb ik voor je meegenomen hoef je zelf niet meer te gaan.
 • De demo staat op de marktetplace :)

  Had hem gisteren op de PS3 gespeeld en ik vond hem wel leuk. Hoewel ik wel denk dat ik AC6 leuker vind.
 • Insidegamer:

  Omschrijving

  In Ace Combat: Assault Horizon krijgt de speler de controle over een snelle straaljager, waarin ze het opnemen tegen tegenstanders op de grond en in de lucht. De missies spelen zich grotendeels af boven een grote stad inclusief gevaarlijk hoge wolkenkrabbers. Voor het eerst in de Ace Combat-serie kunnen spelers bovendien het luchtruim onveilig maken in helikopters. Dit zal ook online mogelijk zijn, in de multiplayermodus van het spel.

  Ace Combat: Assault Horizon is ontwikkeld in samenwerking met enkele experts op het gebied van oorlogvoering. Zo heeft de ontwikkelaar getracht om ontploffingen en inslagen nauwkeurig na te bootsen. Naast een stukje realisme, is spektakel echter ook belangrijk in deze game. Zo worden raketten die de speler afschiet gevolgd door een speciale camera zodat de schade die wordt aangericht meteen duidelijk is.
  Vette trailer:

  http://www.youtube.com/watch?v=8-I0FcZ4 ... r_embedded
 • Damn wat is deze game vet zeg, vandaag maar meegenomen toen ik ook meteen Skyrim besteld hebt. Eerste mission was even wennen, maar daarna gaat het steeds beter. Close-Range Assault vind ik helemaal geweldig.
  En toch verkoop je hem al ?! Dude…

  Heb hem zelf ook liggen, maar nog steeds niet aan begonnen helaas.
 • Klopt gewoon elke keer een paar missions. Ben zelf niet zo heel goed in dit soort games, maar deze moet en zal ik gewoon uitspelen. Ook even gekeken hoe het online loopt en ook best aardig. Morgen eens online co-op proberen.
 • Vet he, dat level in Miami. Alleen het is niet een game die je in 1 keer uitspeelt net als BF3 en black ops, daar is het wat te langdradig voor.

  Verder ziet de game er geweldig uit, nooit verwacht dat het zo'n goede game zou worden.
 • Damn wat is deze game vet zeg, vandaag maar meegenomen toen ik ook meteen Skyrim besteld hebt. Eerste mission was even wennen, maar daarna gaat het steeds beter. Close-Range Assault vind ik helemaal geweldig.
 • Nog een goed spel ook zeg, wow had ik echt niet verwacht.
 • Eurogamer:

  Long-term fans of the series may argue that it has lost something too in the concerted attempt to mimic Western designs and style. But the losses are skin deep, certainly when compared to the most recent releases in the series. Under the hood, Namco's designers have upgraded the series' engine and mechanics in effective and interesting ways, making this the strongest Ace Combat in a decade.

  8/10
 • Tijd geleden dat ik een Ace Combat game heb gespeeld.
  Deze maar in de gaten houden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren