1. Ace Combat: Assault Horizon

Re: Ace Combat: Assault Horizon

Hoe lang duurt de singleplayer?
 • Same. De gehele ride was geweldig, zelfs de heli levels wel. Maar waar de oude games een verslavend rating systeem, medals en andere unlocks hadden is Assault Horizon meer een one way ticket.

  Van mij mogen ze best door op deze voet, hoewel het verschijnen van nieuwe enemies super lame ging; ze waren er opeens gewoon.

  Ace Combat Zero blijft de beste.
 • Enige nadeel van deze game is dat ik er niet echt replay waarde in vindt wanneer je hem eenmaal hebt uitgespeeld.
  Daarvoor is het geheel toch een beetje te scripted allemaal. Heb hem daarom maar weer verkocht en ben nu begonnen met ace combat assault horizon legacy op de 3ds. Wow ook daar weten ze een mooie game neer te zetten.
 • En uitgespeeld.
  Geweldige game en ook behoorlijk intens.
  Stukken meer fun dan die lauwe WW2 flight games.
  Toppertje.
 • WOW deze game wordt vetter en vetter maar ook taaier.
  Ben momenteel in mission 9 beland genaamd Siege.
  Man ik weet niet waar ik het moet zoeken, ground targets, air targets.
  Iedere keer maar weer mission failed. Pffff nog een keer!!!

  kwartiertje rust op zijn tijd kan ook geen kwaad bij deze game
 • Pfff pittige game zeg, ook op normal difficulty.
  Missies zijn erg lang en ik kom maar niet door missie 5 blue on blue.
  Zodra 2 of 3 Russen gelijktijdig me proberen te locken ben ik lost.
  Ik kan moeilijk uit dergelijke situaties ontsnappen.
  Met remmen en L2 R2 een counter uitvoeren helpt me vaak niet om me uit dergelijke situaties te redden. Iemand tips?

  Edit:
  Gehaald, het blijkt dat je vliegtuig geleveld moet zijn om een counter move te kunnen maken.
  Als je dat eenmaal weet gaat het wel. Tevens op grote hoogte een afgezonderde vijand uitkiezen om de drukte een beetje te ontwijken.
 • Het gaat om TGT_LEAD ace pilot.
  Insluiten en DFM starten?

  Edit: Ja dat is hem!!
  Van achteren benaderen en DFM opstarten.
  Lezen van display tekst is ook een vak apart :)

  Nu begint het vet te worden!
 • Waarschijnlijk wil de game dat je DFM (dog fight mode) ingaat. L2 + R2 geloof ik.
 • WTF ik als flight game leek krijg in het begin van het spel al geen jet de lucht uitgeknald.
  Ik krijg ze niet fatsoenlijk gelocked terwijl ik het met het vizier de vijand zo dicht mogelijk benader en maar raketten afvuur. Wat doe ik fout????
 • Durf ik eigenlijk niet zo precies te zeggen. Ik denk een uurtje of 8? Maar ik vind de Ace Combat games altijd wel leuk om meerdere keren uit te spelen. Ace Combat 6 heb ik al 5x uitgespeeld.

  Maar je hebt ook nog online MP en co-op. Welke ik beide nog niet heb aangeraakt. Je hebt ook nog een free mission mode waar je alle missies opnieuw kan spelen met elk vliegtuig die je wilt. In die modes kan je ook punten verdienen waardoor je een soort van perks voor je vliegtuig kan kopen. Bijvoorbeeld een meer krachtig boordkanon. En nog een hele hoop maar ik had niet echt gekeken welke er nou precies bijzaten.
 • Heb hem een paar weken geleden ook gekocht en een tijdje geleden ook uitgespeeld. Moet zeggen dat ik het ook een erg vette game vindt en hem slechter had verwacht.
 • XGN:

  Ace Combat krijgt woensdag Tekken DLC

  Persbericht - Hoeveel hebben een vlieggame en een vechtgame met elkaar gemeen? Op al het geweld na, niet zo heel veel. Toch worden de twee komende woensdag door Namco Bandai samengebracht.


  Het derde pakket met downloadbare content voor Ace Combat Assault Horizon bevat twee nieuwe skins. Die skins staan helemaal in het teken van de Tekken serie. Op de een staat een afbeelding van Jin Kazama en op de ander een van Kazuya Mishima. Beide skins zijn voor het Su-35 Flanker-E vliegtuig.

  Een foto zegt meer dan duizend woorden, dus bekijk hieronder alvast hoe één van de skins eruitziet:


  Dit DLC-pakketje is vanaf woensdag 16 november te downloaden voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Daar betaal je dan 3,59 euro of 600 Microsoft Points voor.
 • Heb hem uitgespeeld en het is een geweldige game. Vooral de laatste levels en de final dogfight zijn ontzettend cool. Dit is een game die voor de verandering beter wordt naarmate je progressie boekt. Verhaal was lekker down to earth, geen anime geneuzel meer.

  Voor de twijfelaars: er zijn maar 2 helicopter levels en maar 2 on-rails secties. Ze kwamen voor mij wel op een juist moment eigenlijk. Er zit ook nog wat bombing runs in. En laat ik het zo zeggen, dit is de eerste AC waarin ik het neerhalen van ground targets grandioos vind. Deze gameplay hebben ze namelijk ook op een erg leuke manier aangepakt. De game stikt van de variatie maar niet zo dat het geforceerd aanvoelt (kuch Killzone 3).

  De enemy AI is ook voor het eerst echt goed. Ik speelde slechts op normal maar ik ben nogal wel eens door bogeys neergehaald. Ze zitten op je huid, schieten machinegun fire en locken je. De gameplay is de beste en snelste in de serie. Maar toch mag de volgende game wel weer wat secrets en medals herbergen.
 • De game is erg leuk om te spelen, het is Namco gelukt om een game als dit ongeveer zo actievol als een FPS campaign te maken. Deze game is ook geschikt voor dat publiek, de nieuwste AC is echt een snelle game.

  De campaign doet me heel erg denken aan de laatste Medal of Honor, en dat vond ik een erg goede game. In Assault Horizon zit ongeveer net zo veel afwisseling in en de ondertoon is precies zo serieus en zonder dudebro. Dat Japanse dubbel moraal geleuter van 'ik haat oorlog en ik wil niet vechten bubu' is helemaal verdwenen en in dit geval valt dat positief uit. Het on-rails level is niet geweldig, maar wordt gedragen door dit

  Nadeel is dus wel dat er weinig tot geen redenen lijken te zijn om een level opnieuw te spelen, volgens mij zitten er geen geheime enemies verstopt en er zijn ook geen medals te behalen.
 • Ik speel het spel sinds gister en vind het weer tof om het te kunnen spelen. Ik heb ook hawx 1 en 2 gehad maar die vond ik altijd minder leuk om te spelen.

  Mijn mening is dat als je ace combat vroeger leuk vond dan ga je je hier ook mee vermaken.
 • Moet nog beginnen.
 • En Dural, is het wat ?
 • Edge plakt er een 8 aan:

  http://www.next-gen.biz/reviews/ace-com ... zon-review

  Maar weet je, er lijken geen medals en geen hidden aces om neer te knallen te zijn. Dat haalt mogelijk toch wel veel fun uit het spel.
 • Mja, Gamespot disagrees.

  http://www.gamespot.com/xbox360/action/ ... eview.html

  tl;dr 5.5

  OMG nu koop ik hem niet meer hoor, etc.

  Maar ik denk sowieso dat de reviews all over the place gaan zijn. Demo was om te beginnen al teveel win button, on-rails en helikopter. Ik ga de game zeker wel kopen, maar waarschijnlijk niet direct. Ik vond de heli dan nog wel geinig, vooral omdat je gewoon kunt barrel rollen.
 • Eurogamer:

  Long-term fans of the series may argue that it has lost something too in the concerted attempt to mimic Western designs and style. But the losses are skin deep, certainly when compared to the most recent releases in the series. Under the hood, Namco's designers have upgraded the series' engine and mechanics in effective and interesting ways, making this the strongest Ace Combat in a decade.

  8/10
 • Ja heb hem gisteren ook gedownload. Leuk spel, maar netzoals die dogfight mode is inderdaad een soort van i win knop. Ik weet niet of ik hem voor de full price ga kopen. Ik wacht nog even wat reviews af denk ik.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren