1. Achievements Topic

Re: Achievements Topic

Netjes, ik ben laatst de 50k gepasseerd :)
 • Netjes, ik ben laatst de 50k gepasseerd :)
 • Hahaha, echt zo'n geval van: kthxbye :P


 • ^_^
 • Ah thanks Raem ^^ • Vanochtend de 50k gepasseerd.
 • Daar had ik echt veel geluk bij. Ik moest ook dat laatste level nog doen op co-op (4 spelers), arcade en insane. Ik zocht en joinde het level, ik was de vierde speler, zat ongeveer een minuut of 5 in het level en de eindbaas was dood. Kreeg ik gelijk alle achievements en heb er zelf bijna niks voor gedaan.
 • Niet zo lang geleden de 62k gepasseerd :P Gister bezig met GoW3 op insane, dacht wel ff makkelijk de co-op + arcade + insane binnen te halen maar we kwamen maar niet voorbij de final boss :@ Hoe de fuck wil je dat ooit in je eentje doen?!
 • Nice!
  Ben zelf de laatste tijd niet meer zo aan het achievehoeren, meeste van mijn punten komen dan ook van GH/RB games af en die worden niet meer zovaak gereleased. :P
 • Ik ben na al snel afgehaakt te zijn met Fable 3 weer opnieuw begonnen. Misschien valt daar nog wat voor me te halen ;-)
 • Nice. Ik ben op het moment erg bezig met gamen op de PC dus achievements halen zit er voor mij even niet in (alhoewel ik voor Dawn of War II en Age of Empires Online gewoon achievements kan halen, yeah!). Ik probeer ook altijd games volledig uit te spelen al is dat vaak niet mogelijk omdat ik geen zin heb om in elke game 200 uur te stoppen in de multiplayer…


 • Enchanted Arms - 1000/1000
  Marvel Super Hero Squad: Comic Combat - 1000/1000
 • Inderdaad erg moeilijk om te halen. Je moet echt een vaste kliek van vrienden hebben die dat met je willen doen. Ik zou je graag helpen maar ik heb op het moment geen Gold. Je kan me anders wel alvast toevoegen op Xbox Live: j0rizz (0=nul)
 • Over Gears of War III, daar moet ik ook een aantal achievements halen die je (bijna) onmogelijk kan halen zonder friends help… Ik moet nog drie ribbons halen, waarvan er twee praktisch onmogelijk zijn… Het healen van 3 gedownde locust in beast mode, en al je maten op helpen in horde mode… Met friendly fire on is dat een ei'tje… Maar standard online is het extreem veel geluk hebben… De derde is 50 waves in één keer uitzitten… Ik heb al drie keer gehad dat alle mensen bij wave 50 leaven… -.-' Erg vervelend om het maar even zo uit te drukken…
 • Nog wat extra info van Tweakers:
  'Mass Effect 3 wist Achievements van Xbox Live-profielen'

  Door Jurian Ubachs, dinsdag 13 maart 2012 19:00, views: 4.987

  Een grote groep gamers klaagt over problemen met hun Xbox Live-account nadat zij Mass Effect 3 hebben gespeeld. De gebruikers melden Xbox 360 Achievements kwijt te zijn. Ook zijn avatars, inclusief gekochte kleding, verdwenen.

  De oorzaak achter het probleem, dat er onder meer toe zou leiden dat veel Xbox 360-gebruikers hun Achievement-punten kwijt zijn geraakt, is nog onbekend. Wel lijkt er een lijn te zitten in de meldingen; veel gamers kregen last van de problemen nadat zij Mass Effect 3 hadden gespeeld. Het vrijspelen van een bepaalde Achievement in dat spel lijkt er voor te zorgen dat het puntentotaal van de gebruiker naar nul wordt teruggebracht. Dit is echter nog niet bevestigd.

  Microsoft is op de hoogte van de problemen en heeft op het officiële Xbox-forum een forumpost geplaatst waarin een oplossing wordt geboden. Microsoft stelt dat gebruikers hun Xbox Live-profiel opnieuw moeten aanmelden. Werkt dat niet, dan moeten gebruikers proberen een nieuwe Achievement vrij te spelen. Ook dat zou het profiel weer kunnen normaliseren. Sommige gebruikers melden echter dat hun problemen hierdoor niet verholpen zijn.

  Achievementpunten worden verzameld door bepaalde opdrachten te volbrengen in Xbox 360-games. Het systeem bestaat al sinds de Xbox 360 op de markt kwam. Elk uitgebracht spel kan een gebruiker maximaal 1000 Achievementpunten opleveren. Veel gebruikers hebben dan ook een account met tienduizenden Achievementpunten.
 • Maarja ik heb veel achievements die ik heb gehaald voordat ik aangesloten was op XBL, dus die zou ik dan niet terugkrijgen, toch?
  Die ben je dan inderdaad kwijt, wil je dat niet dan zou ik voor de zekerheid even wachten.

  ….waarom kun je die dingen nou niet gewoon uploaden naar de servers zoals op PSN?!
  Omdat dit op de achtergrond automatisch wordt gesynchroniseerd, imo een betere manier. Alleen nu is dat wel even vervelend.
 • Veel mensen zeggen dat het recoveren van hun profile het probleem oplost.

  Maarja ik heb veel achievements die ik heb gehaald voordat ik aangesloten was op XBL, dus die zou ik dan niet terugkrijgen, toch?
  ….waarom kun je die dingen nou niet gewoon uploaden naar de servers zoals op PSN?!

  ik speel vandaag wel even niet :(
 • Zie 'Microsoft update' topic hieronder. Nog iemand die er last van heeft.

  Verschillende Xbox 360-gebruikers melden dat zij al hun Achievements kwijt zijn. Op het officiële Xbox-forum en via Twitter doen zij hierover hun beklag

  Het forum is momenteel slecht bereikbaar, mogelijk omdat de servers overbelast zijn. Wat precies het probleem is, is vooralsnog niet duidelijk. De Xbox 360-gebruikers zagen hun Achievements verdwijnen (en hun Gamerscore terug naar nul gaan) toen zij een Achievement haalden binnen een game.

  Microsoft heeft inmiddels gereageerd en zegt op de hoogte te zijn van het probleem en naar een oplossing te zoeken. De uitgever bedankt gamers voor hun geduld. De helpdesk van het bedrijf wordt op dit moment veelvuldig gebeld door verontruste Xbox 360-gebruikers.

  En dit.
 • Paniek! Zijn er meer mensen waarbij hun gamerscore verwijdert is?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren