1. Active Gaming

Re: Active Gaming

ik ben inmiddels een gote fan van Dance Dance Revolution Max op de PS2.
Jammer alleen dat na een tijdje de dansmat het ineens het niet meer deed :'(
 • ik ben inmiddels een gote fan van Dance Dance Revolution Max op de PS2.
  Jammer alleen dat na een tijdje de dansmat het ineens het niet meer deed :'(
 • Ik heb de bodypad via de distributeur Atoll Soft gekregen en je hebt een PS2 en Xbox versie! Vraag bij je lokale gameshop voor de bodypad, en als ze deze niet hebben dan moeten ze die maar eens gaan aanschaffen ;) Ze kunnen dan inkopen bij Atoll Soft in Belgie!

  Op de bodypad.com pagina staan een aantal Benelux zaken die het online verkopen, maar helaas zijn dit franstalige sites :(
 • Die ziet er iig wat beter uit^^. Maar ja, niks voor mij, hoewel ik zo'n dansmatje dan eerder zou willen
 • hmmm… ik vraag me af waar ik m kan kopen…:D

 • Dat is de versie die ik heb, het is de duurdere versie dan de blauwe die hierboven afgebeeld staat aangezien er een fitness computer display bijzit. Dat wil zeggen dat als je geen zin hebt om een game ermee te spelen, dat je de bike echt als fitness home trainer kunt gebruiken met verschillende programma's. Tijdens het gamen houdt de computer wel bij hoe lang je fietst, hoeveel KM, calorieen, etc.

  http://www.cateyefitness.com/GameBike/gamebikepro.html klik hier voor meer info ;) Ik heb er ook een adapter bij waardoor gamen met een Gamecube, Xbox of PC ook kan, dus donkey konga is een goede tip om eens te proberen hahaha

  De bodypad is vooral gericht op fight games zoals mortal kombat, tekken, K1, etc. Natuurlijk kun je er ook andere spellen mee doen, maar dan gaat het realistische er toch een beetje af. Nogmaals check even mijn review link in de top post.
 • wooooooow ik wil die bodypad!!!! maar op hoeveel games zal die dan echt werken?
 • Gamebike? :S wist niet eens dat die bestond.. maar klinkt wel vet 8]

  Edit: is het deze? ziet er niet echt mooi uit tbh..

 • Donkey Konga! :D:D
 • Met voetbalmatjes heb ik helaas (nog) geen ervaring, maar de gamebike is binnen! Ik heb tour de France gespeeld wat natuurlijk de beste keuze is om de gamebike te testen. En ik moet zeggen dat ik het best wel leuk vind, in ieder geval leuker dan gewoon zitten te fietsen in het fitness centrum, af en toe starend naar de tv. Nee, dan is de gamebike toch veel leuker aangezien je helemaal opgaat in wat er in het spel / beeldscherm gebeurd. Net nog een half uur gefietst op de Nurnbergring, 2 rondjes GT4!

  Heeft misschien iemand nog leuke suggesties van spellen welke je eventueel met een gamebike zou kunnen doen? Games waarbij je niet al te veel buttons hoeft te gebruiken? Ik was aan het denken om monkey ball uit te proberen, maar ja we zullen wel zien hahaha
 • Zit je op een fiets te trappen om een raceauto vooruit te laten gaan :S
  Lijkt mij niks…

  Hoe werken die voetbalmatjes? 8]
 • Voor de gamebike kun je tal van spellen gebruiken zoals natuurlijk "tour de France" maar ook Gran Tourismo 3 / 4 en splashdown is me aangeadviseerd om te proberen. Ik kijk er al naar uit (behalve dan de spierpijn)

  Met golf zijn er ook tal van game accessoires te krijgen waarbij je met je golfstick tegen een balletje moet slaan en dat midden in de woonkamer. Niet dat die bal dan door de kamer heenschiet natuurlijk <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />

  Qua dansmatjes bestaan er ook ijzeren dancepads, deze zijn degelijk en gaan langer mee dan de plastic versies, maar ja die kosten dan ook meer en zijn niet zo makkelijk op te bergen.

  Gamebike lijkt me wel een lollige investering. Als ik eens wat geld overheb zal ik het zeker doen.

  Ik heb overigens eens op zo'n ijzeren DDR-mat gestaan, echt een prachtding is dat. Alleen heel duur, dan moet je het echt vaak gaan gebruiken, wil je er wat aan hebben.
 • Voor de gamebike kun je tal van spellen gebruiken zoals natuurlijk "tour de France" maar ook Gran Tourismo 3 / 4 en splashdown is me aangeadviseerd om te proberen. Ik kijk er al naar uit (behalve dan de spierpijn)

  Met golf zijn er ook tal van game accessoires te krijgen waarbij je met je golfstick tegen een balletje moet slaan en dat midden in de woonkamer. Niet dat die bal dan door de kamer heenschiet natuurlijk ;)

  Qua dansmatjes bestaan er ook ijzeren dancepads, deze zijn degelijk en gaan langer mee dan de plastic versies, maar ja die kosten dan ook meer en zijn niet zo makkelijk op te bergen.
 • Heb wel eens DDR gespeeld, was best lachen.

  Maar toch ben ik meer een fan van virtual golf enzo, word je niet zo moe van. Ik vind het vooral heel raar om met gamen te werken aan mijn conditie, dan stap ik toch liever op de fiets. Regen in mijn bek, wind in de haren…
 • Voor welke spellen ga je die gamebike dan precies gebruiken?
  Wist niet eens dat er een gamebike was.
  Maar ik hou er zelf niet van, van Eyetoy enzovoorts.
  Alhoewel dat snowboarden met een snowboard in Amped 2 me opzich wel leuk lijkt.
  Toch lig ik liever relaxed in bed met een controller in mn handen.
 • Sinds een tijdje ben ik me aan het afvragen of ik niet beter mijn fitness abonnement kan afzeggen aangezien er zoveel leuke videogames gerelateerde spullen op de markt zijn waardoor je op een uitstekende manier thuis actief bezig kan zijn.

  Niet alleen zijn er de bekende Dance Dance Revolution games waarbij gehupst moet worden op een dansmatje, maar ook een bodypad, gamebike, voetbal matjes enz. Persoonlijk was ik erg onder de indruk van de bodypad en wacht vol verwachting op mijn gamebike die binnen enkele weken bezorgt zal worden.
  Voor meer informatie over de bodypad, kun je hier mijn engelstalige review lezen: http://www.gamergirlsunite.com/content.php?review.110

  Ben jezelf een actieve gamer of ben je er juist geen fan van, reageer dan hier.
 • Niet alleen zijn er de bekende Dance Dance Revolution games waarbij gehupst moet worden op een dansmatje
  .

  Weet iemand een winkel (online dan) waar ik dit kan bestellen (X-box)? Zowel het matje als een van de dance dance games?
  Ik heb het internet flink afgezocht maar ik kan helemaal niks vinden :S ik wil niks importeren ofzo… zijn deze dingen niet verkrijgbaar in ons landje ofzo :S
 • Het enige spel waar ik zelf lyrisch van ben en tevens goed is voor de conditie is SAMBA DE AMIGO voor de Dreamcast. Sterker nog dit vind ik het beste spel wat ooit is uitgebracht. Hets pel wordt gespeeld met maracas (sambaballen) en werkt middels motion Sensors.
  De bodypad wordt overigens in de Benelux gedistributeerd door Atoll SOft en is overal te bestellen al zullen ze niet vaak voorradig zijn.
 • Doet zo'n bodypad het nou echt en moet je daar een PS2 voor hebben?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren