1. Advies VAC ban

Advies VAC ban

Gamers,

Graag een welgemeend advies of serieuze reactie, burning heb ik al genoeg gehad

Ik heb jaren geleden out of nowhere een vacban gehad voor codmw. Met een steamticket kreeg ik alleen reactie van je hebt hem en we geven niet meer info. Ik en geen andere in mijn huishouden nooit ge-cheat, heb er alleen maar last van die k*tventjes in andere games. Deze onterecte vacban is niet het ergste maar het blijft me achtervolgen en heb er wat genoeg van. Nou lees en zie ik op youtube dat ik niet de enige ben en vele duizenden spelers hebben unban en zelfs compensatie gehad echter van wat ik er uit begrijp vooral amerikanen. Ik heb me eens laten vertellen door een gamer ah geen probleem gewoon opbellen. Ik kan echter geen nummer vinden waar ik dit kan doen.

Mij vraag: heeft iemand hier enige ervaring mee of weet hoe ik dit moet aanpakken. Ik kan je beloven dat als ze er serieus naar kijken de fout ontdekt zal worden. Met andere woorden ik ben geen crybaby met spijt ofzo, echt niks fout gedaan. Moet alleen weten hoe ik het moet doen

Dank,
Paps71
  • Voor zover ik weet worden VAC bans nooit terug gedraaid, je zult een nieuwe account moeten aanmaken en je spellen opnieuw moeten kopen.

    Ik denk dat je even goed moet doorvragen bij je kinderen (als ik naar je gebruikersnaam kijk, heb je die waarschijnlijk), want VAC is een heel betrouwbaar systeem. De enkele keren dat er een golf fout positieven plaats vond, zijn die uit hun eigen beweging recht gezet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren