1. Age of Mythology

Re: Age of Mythology

ik doe meestal rushen, al helemaal als ik die hel gate heb dan gooi ik gelijk een groot leger er door heen zo midden in hun kamp, en dan laat ik eerst ff een pagasus ff scouten en me boarders in de gaten houden… maar meestal gebruik ik me leger om te verdedegen… maar ik vind et zonde dat je niet zulke groote legers ken maaken, want ik heb meestal een groote stad met veel werkers die resourses voor me haalen en dan heb ik maar klein beetje over voor 60 man of zo in me leger… weet iemand daar iets op?
 • ik doe meestal rushen, al helemaal als ik die hel gate heb dan gooi ik gelijk een groot leger er door heen zo midden in hun kamp, en dan laat ik eerst ff een pagasus ff scouten en me boarders in de gaten houden… maar meestal gebruik ik me leger om te verdedegen… maar ik vind et zonde dat je niet zulke groote legers ken maaken, want ik heb meestal een groote stad met veel werkers die resourses voor me haalen en dan heb ik maar klein beetje over voor 60 man of zo in me leger… weet iemand daar iets op?
 • Age of Mythology vond ik niet zo goed als de voorgaande Age of Empire spellen. Age of Empires 3 wil ik nog wel gaan spelen.
 • Im ben altijd in voor een potje NFS:U2 of AOM
 • Jep ik heb het spel bij de release gekocht :D vond de trailers namelijk erg vet. Ik heb hem lang geleden uitgespeeld, maar inmiddels al tijden niet meer gedaan. Ik ben wel in voor een potje ;)
 • Ik heb het spel ook <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" /> maar bedoel je met rushen dat mensen snel een leger maken en meteen aanvallen? want dat haat ik ook <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" /> ik houd meer van het opbouwen en daarna als je allebei een sterke leger en grote stad heb aanvallen <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />
  ik ook :lol: :lol: :9
 • NEe dat vind ik een boutspel geworden
 • Kom toch Age of Empires 3 spelen!!
 • Ik heb het spel ook :D maar bedoel je met rushen dat mensen snel een leger maken en meteen aanvallen? want dat haat ik ook :D ik houd meer van het opbouwen en daarna als je allebei een sterke leger en grote stad heb aanvallen :)
 • Doublepost!!! moderators verwijder deze bericht.

  Ja foutje sorry delete die andere topic maar we gaan hier wel in verder.


  Je bent zo enthousiast met dubbelpost betekent dat je het spel ook hebt? -_-'
 • Doublepost!!! moderators verwijder deze bericht.
 • Ik had dit spel nog ergens liggen en ik verveel me , dus ik denk installeer het. Ik ga het zo gelijk weer online spelen.

  Misschien kunnen we een keertje mensen van hier tegen mij en tegen elkaar laten spelen?

  Lijkt me wel leuk :)

  Want ik kan me nog herinneren dat net als bij o.a RA 2 online hier ook iedereen rusht en dat haat ik :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren