1. aion onterechte ban

Re: aion onterechte ban

Ik heb geen idee waar het over gaat maar ik zou de mensen waar het om gaat een email sturen in plaats van hier, op het discussie forum waar een stelling verplicht is, een topic aan te maken.
  • Ik heb geen idee waar het over gaat maar ik zou de mensen waar het om gaat een email sturen in plaats van hier, op het discussie forum waar een stelling verplicht is, een topic aan te maken.
  • ik had een vraag over aion een goeie vriend van me uit turkije was gebanned omdat hij volgens aion een illegaal software gebruikte.
    maar mijn vriend zij ook dat hij het niet gebruikte. ik ken van hem dat hij een aion freak is hij heeft veel dingen uit die aion store gekocht die companions en xp booster.
    ik weet zeker dat hij geen bot of illegale software gebruikte. we hadden toen meerder malen email gestuurd naar aion klanten servies maar we kregen geen antwoord. we hadden toen ook forum geplaatst daar verwijderen elke de post. we hadden toen via via andere mensen hadden gereageerd die gebanned waren. we krijgen bericht dat we een week moesten wachten op antwoord daarna kregen antwoord als je na maand niet account terug krijgt ben prem gebanned. we hadden bericht gestuurd dat we bewijs wouden zien wat voor illegale software gebruikt werd anders dat deze ban onterecht is. hij zij wel dat hij battleping gebruikt om lager ping te halen voor ver is het geen illegale software. of dat hij tenminste zijn geld terug kon krijgen. hij zei ook dat het raar normaal gesproken kreeg en detail wat voor software om ging detail rapport achtige iets. hij kreeg niks zelf geen fatsoenlijk antwoord. weet iemand wat tegen hun kan doen dat hij tenminste zijn geld terug kan krijgen.

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.