1. [algemeen] Untold Legends: Brotherhood Of The Blade

Re: [algemeen] Untold Legends: Brotherhood Of The Blade

Ik het spel heel even gespeeld en het is een echte hack en slash game.
Normaal interesseer ik me weinig voor deze games, maar deze game beviel me wel. Dus ik ben hard opzoek naar deze game.

Kopen zou ik zeggen als je fan bent van hack and slash
 • Ik het spel heel even gespeeld en het is een echte hack en slash game.
  Normaal interesseer ik me weinig voor deze games, maar deze game beviel me wel. Dus ik ben hard opzoek naar deze game.

  Kopen zou ik zeggen als je fan bent van hack and slash
 • Heb em vorige week gekocht :)

  En ik moet zeggen, hij is heel erg straight forward, maar zeker leuk om te spelen. Tis ook best een lange game :)
 • Untold Legends: Brotherhood of the Blade speelt zich af in de wereld van Unataca. Unataca is een slechte planeet, die steeds slechter wordt door de aanwezigheid van monsters. Gelukkig is er Aven, een tijdloze stad die niet wordt beheerst door deze boosaardige wezens, de laatste stad der mensen. Om land terug te winnen worden er helden uitgekozen om ten strijde te gaan met deze monsters. Jij bent één van hen, jij bent één van de broeders van het zwaard, jij bent lid van: The Brotherhood of the Blade.

  Zodra je het spel opstart kun je eerst je eigen personage samenstellen. Er zijn vier rassen waar je uit kunt kiezen: Ridders, Alchemisten, Tovenaars, en Jagers, waarbij de keuze van het personage invloed heeft op zijn vecht en magiekunsten. Na een ras gekozen te hebben, kun je je personage aanpassen naar je eigen smaak. Als dit klopt zal niemand anders online hetzelfde personage als jij hebben.

  Online spelen zal waarschijnlijk via twee manieren kunnen, al heeft Sony hier nog niet officieel over gesproken. De verwachting is dat het mogelijk moet zijn om met andere PSP-bezitters draadloos over de hele wereld met elkaar te spelen. Hiervoor zul je echter wel over draadloos internet moeten beschikken. Of je voor deze online optie moet gaan betalen is nog niet bekend.

  Eenmaal online in de wereld van Unacata maak je kennis met je medespelers en leer je het vechtsysteem van Untold Legends: Brotherhood of the Blade kennen. Het vechtsysteem bestaat voornamelijk uit het hakken met je wapens en het gebruiken van magie. Zo heb je lange en korte afstandswapens. Lange afstandswapens, als een boog, zijn handig om een monster van afstand te bestoken met pijlen. Ondertussen kunnen je medespelers het monster afleiden zodat hij niet achter jou aan gaat, en jij ongestoord je gang kunt gaan. Een zwaard echter is erg handig voor snelle korte aanvallen, voornamelijk om tegenstanders bezig te houden. Een bijl is bedoeld voor grote, krachtige aanvallen, maar is langzamer dan het zwaard. Ook kun je artefacts gebruiken om te vechten, al is daar nog niet al te veel over bekend. Helaas kunnen we nog niets vertellen over de magie in Untold Legends omdat hier nog geen informatie over is.

  Wel is er al veel informatie over de spelomgevingen beschikbaar. Zo zul je oude ruïnes, sfeervolle bossen, en grote grasvlakten bezoeken. Ook staan gedetailleerde binnenlocaties op het menu, bijvoorbeeld in een kasteel of een huis. Sony Online Entertainment belooft ons honderd diverse levels. Deze levels zijn iedere keer anders omdat de computer zelf de spelomgeving aanmaakt.

  Toch zijn we nog niet helemaal enthousiast over Untold Legends: Brotherhood of the Blade. Zo lijken de personages en monsters te groot voor het PSP-scherm. Sommige monsters vullen bijvoorbeeld een kwart van het beeldscherm en dat kan natuurlijk erg lastig zijn, vooral om medespelers te vinden, indien je hulp nodig hebt of hulp moet bieden. Het communiceren met medespelers lijkt sowieso een probleem te worden aangezien er weinig mogelijkheden zijn om te communiceren. De PSP heeft geen microfoon, chat- of een dergelijk communicatieprogramma.

  Untold Legends: Brotherhood of the Blade is een gewaagde stap. Een diepgaand online rollenspel op een draagbare spelcomputer. De 100 gedetailleerde en unieke spelomgevingen, de 150 monsters, online opties, en de mogelijkheid om je eigen personage samen te stellen zorgen er voor dat we er positief tegenaan kijken. Bij de communicatieproblemen en de grootte van het PSP-scherm zetten we nog onze vraagtekens. We kunnen echter pas een oordeel vellen als we het spel daadwerkelijk hebben gespeeld. Tot die tijd moeten we het doen met RPG's die andere platforms ons te bieden hebben.

  Bron: www.insidegamer.nl

  Screens: http://media.psp.ign.com/media/722/722765/imgs_1.html

  Reviews: http://www.gamerankings.com/htmlpages2/925740.asp

  Heeft iemand dit spel? Is het wat leuk om het te spelen? Geef anders u mening even :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren